Hjem Alle kategorier 24Hshop Rabatkode

24Hshop Rabatkode Februar 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for 24Hshop blev sidst opdateret den . Gå til 24hshop.dk for flere rabatter og kampagner.

  • Alle 31
  • Rabatkoder 0
  • Kampagner 31

24Hshop almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

  • Hvordan kan jeg få gratis forsendelse på 24Hshop?

    24Hshop produktledere sikrer, at de har et utroligt udvalg af forskellige varer, der har absorberet mere end 75.000 varer. Efter et stykke af din online shopping er der en ting mere om, hvordan du finder lave priser og rabat tilbud og tilbud. Så du behøver ikke bekymre dig om det. Så hvis du vil have ekstra besparelser og kuponer med online-kuponer, er rabatkampagner de bedste online-kuponer og tilbud.

  • Hvilke betalingsmetoder accepterer 24Hshop?

    Fra dem tilbyder Checkout følgende betalingsmetoder: Faktura, delvis betaling, direkte betaling og bankkort. Alle kreditkort købt fra 24Hshop behandles via PayPal, Visa og alle andre førende betalingsportaludbydere. Dine personlige oplysninger er strengt krypteret på serveren på bankniveau. Det er let at forudsige en betaling ved hjælp af dette kreditkort. Køb dit yndlingsprodukt med disse metoder.

Vælg en 24Hshop rabatkode her på siden

På 24hshop.dk kan du betale med følgende kort: Dankort, VISA Mastercard. Din betaling er 100% sikker gennem DebiTech Payment Gateway, hvilket anses for at have den største sikkerhed, når det handler om bedrageri. Kortnumret bliver sent via en krypteret forbindelse direkte til banken. Der tages ikke gebyr ved betaling på 24hshop.dk. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra 24hshop.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Har du ikke fået en ordrebekræftelse inden for 24 timer, kontakt os venligst. På 24hshop.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Normal leveringstid er 2-4 arbejdsdage, men kan ved spidsbelatninger (jul, udsalg etc.) være 3-5 arbejdsdage efter modtagelsen af din ordre. Bemærk dog at mindre ordrer, under 100g og/eller under 500kr kan sendes som almindeligt brev, och da er leveringstiden ifølge PostNord 3-6 arbejdsdage.
Grunden til at 24hshop.dk blev startet var at der manglede butikker med hjemmeelektronikstilbehør til en rigtigt lav pris. Vores motto var, og er stadig idag: ” Hvorfor betale mere en hvad der er brug for?”. Siden start har 24hshop.dk vokset kraftigt og lavet sit sortiment mere bredt end til kun hjemmeelektronikstilbehør.
Nu tænker I måske, hvordan kan man holde så lave priser? Grunden er at vi køber ind store mængder direkt til den laveste pris indenfor EU, Asien og Sverige. Vi sælger kun via nettet og takke være dette er vi fri for dyre omkostninger såsom butikslokaler, butiksdecor og personale. Alle er tilfreds og de kunder der vender tilbage er det der driver os fremad. Vi er nemme at kontakte da vi har åbent hver hverdag via e-post, faks eller post.