Hjem Alle kategorier Adidas Rabatkode

Adidas Rabatkode Juli 2020

Aktive rabatkoder og tilbud for Adidas blev sidst opdateret den . Gå til adidas.dk for flere rabatter og kampagner.

  • Alle 50
  • Rabatkoder 5
  • Kampagner 45

Vælg en Adidas rabatkode her på siden

Online Shop
Hvis du ønsker at købe et produkt via adidas' online shop, der endnu ikke er tilgængeligt, så kan det være muligt at forudbestille det. Det forudbestilte produkt vil blive sendt til dig, så snart det er lanceret, og du vil ikke blive opkrævet betaling, før varen er afsendt.
Hvis et produkt fra vores online shop kan forudbestilles, vil du se et grønt mærke på produktbilledet med teksten 'FORUDBESTIL'. Tilføj varen til din kurv, og fortsæt til betaling som normalt. Når produktet er blevet afsendt, vil du modtage en e-mailbekræftelse med tracking-nummeret og et link til at følge ordren.
Hvilke betalingsmåder accepterer I?Nedenfor kan du se, hvordan du kan betale for dit product: Visa, American Express, Mastercard, alle Debetkort, PayPal og Klarna.
User-added image
Du har også mulighed for at betale med PayPal Express. Det er en hurtig og sikker måde at gå udenom gæsteudtjekning og købe vores produkter online. PayPal har alle dine oplysninger gemt, så det eneste der mangler, er en e-mailadresse og kodeord for at gennemføre dit online køb.
adidas app:
Nedenfor kan du se, hvordan du kan betale for dit product: Visa, American Express, MasterCard, Maestro, PayPal og Apple Pay.Hvordan ved jeg om min ordre bliver behandlet?
Du vil modtage en ordrebekræftelse via e-mail, når din ordre er gået igennem. Når du modtager en e-mail med en forsendelsesbekræftelse, er din ordre blevet behandlet.
Du kan se status på din ordre ved at besøge siden Ordresporing. Der kan du se, hvor din ordre er i leveringsprocessen.