Hjem Alle kategorier Adidas Rabatkode

Adidas Rabatkode Januar 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Adidas blev sidst opdateret den . Gå til adidas.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 50
 • Rabatkoder 4
 • Kampagner 46

Adidas almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Har Adidas en rabat på nye kunder?

  Du kan få 20% rabat, hvis du er en ny kunde hos Adidas. Tilmeld dig bare deres websted, så får du en unik kupon, der får 20% rabat på dette første køb. Denne rabat kan bruges, når du handler, hvilket sparer dig en sum penge. Du kan bruge denne rabat, mens du gennemgår et produkt fra deres websted.

 • Skal jeg downloade Adidas-appen?

  Ved hjælp af appen Adidas er du tættere på et trin til din ven og direkte adgang fra alt fra sneakers til sport og udstyr til al adgang. Kør ved at deltage i udfordringen og forblive motiveret og nå dit mål på et trin og blive den del af det globale samfund. Brug appen, mens du træner, indstil dine mål og nå dine mål og nå dem.

 • Hvordan sporer jeg minAdidaspakke?

  Du kan se ordren eller leveringsstatus på Adidas. Du kan se status på din ordre via Tracking-siden. Indtast dit ordrenummer og din e-mail-adresse, og tryk derefter på "Order Tracking" for at åbne den side, hvor du kan se ordreoplysningerne. Tjek din ordrestatus ved at klikke på ordrenummeret i din ordrebekræftelses-e-mail. - Spor din ordre ved at følge linket i din e-mail om bekræftelse af forsendelse. Du kan se dit ordrenummer i din ordrehistorik eller den e-mail, de sendte dig for at bekræfte ordren.

 • hvordan finder jeg Adidas butik?

  Adidas butiksfinder, du kan finde ethvert produkt fra butikswebsteder, og du kan gå til deres websted, og så skal du gå til Store Finder, og så får du placeringer i butikken, og hvis du vil, så kan du købe produktet derfra kan du se og kontrollere, hvilken butik der er tæt på dig.

 • Hvordan bruger jeg min Adidas Rabatkoder online?

  Adidas Rabatkoder kan tilbyde dig en ekstra rabat på din shopping, her for at kontrollere, hvordan du indløser den: Kopier først din Adidas Tilbud og begynd at shoppe på hjemmesiden som normalt. Når du er færdig med at shoppe og går ind i kassen, skal du scanne efter kampagnekodefeltet og indsætte det Adidas Rabatter, du har kopieret før. Husk at bekræfte, om den samlede pris for din Adidas ordre er blevet ændret inden den endelige betaling.

 • Er der salgshændelser på Adidas?

  Ja. Nogle gode varer fra Adidas kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer af Adidas undertiden til lave priser, og dermed kan du spare meget på adidas.dk. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få eksklusive Adidas rabatkoder.

 • Er der rabat på min første ordre på Adidas?

  Ja. Du kan bruge de enorme kuponkoder for Adidas gratis, og du behøver ikke bekymre dig, der er nogen begrænsning for dig at drage fordel af koden ved din første ordre på Adidas. Derfor kan du se, at dette bestemt er en speciel service fra Adidas for dig på adidas.dk.

Vælg en Adidas rabatkode her på siden

Online Shop
Hvis du ønsker at købe et produkt via adidas' online shop, der endnu ikke er tilgængeligt, så kan det være muligt at forudbestille det. Det forudbestilte produkt vil blive sendt til dig, så snart det er lanceret, og du vil ikke blive opkrævet betaling, før varen er afsendt.
Hvis et produkt fra vores online shop kan forudbestilles, vil du se et grønt mærke på produktbilledet med teksten 'FORUDBESTIL'. Tilføj varen til din kurv, og fortsæt til betaling som normalt. Når produktet er blevet afsendt, vil du modtage en e-mailbekræftelse med tracking-nummeret og et link til at følge ordren.
Hvilke betalingsmåder accepterer I?Nedenfor kan du se, hvordan du kan betale for dit product: Visa, American Express, Mastercard, alle Debetkort, PayPal og Klarna.
User-added image
Du har også mulighed for at betale med PayPal Express. Det er en hurtig og sikker måde at gå udenom gæsteudtjekning og købe vores produkter online. PayPal har alle dine oplysninger gemt, så det eneste der mangler, er en e-mailadresse og kodeord for at gennemføre dit online køb.
adidas app:
Nedenfor kan du se, hvordan du kan betale for dit product: Visa, American Express, MasterCard, Maestro, PayPal og Apple Pay.Hvordan ved jeg om min ordre bliver behandlet?
Du vil modtage en ordrebekræftelse via e-mail, når din ordre er gået igennem. Når du modtager en e-mail med en forsendelsesbekræftelse, er din ordre blevet behandlet.
Du kan se status på din ordre ved at besøge siden Ordresporing. Der kan du se, hvor din ordre er i leveringsprocessen.