Hjem Alle kategorier Air Greenland Tilbud

Air Greenland Tilbud December 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Air Greenland blev sidst opdateret den . Gå til airgreenland.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 4
 • Rabatkoder 0
 • Kampagner 4

Air Greenland almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min Air Greenland Tilbud online?

  For at bruge Air Greenland Tilbud skal du først sætte varerne i Air Greenland indkøbskurv og fortsætte til næste trin - checkout. Når du har logget ind eller oprettet en ny konto på airgreenland.dk, kan du finde et felt med navnet "Air Greenland Rabatkode" eller noget der er relateret til det på den samme webside. Det er her, dit Air Greenland Kupon skal udfyldes. Hvis der til sidst er en "Anvend" - stykke ved siden af feltet på Air Greenland -kassesiden, skal du huske at klikke på den!

 • Er der salgshændelser på Air Greenland?

  Ja. Air Greenland leverer eksklusive kampagnekoder til nogle specielle tider. Så på nogle specielle dage vil salget af Air Greenland blive leveret i en begrænset periode på airgreenland.dk. Du er nødt til at udnytte de specielle dage for at få deres salgsprodukter til at få nogle rabatkoder for Air Greenland.

 • Er der rabat på min første ordre på Air Greenland?

  Jo da. Årsagen til den første ordre, der blev forkyndt, er, at Air Greenland ønsker at give flere Air Greenland rabatkoder til sine kunder, især for de nye kunder, der prøver at foretage nogle indkøb i butikken. Derfor er der ingen tvivl om, at dette er en stor chance for Air Greenland for dig at få besparelser på airgreenland.dk.