Hjem Alle kategorier Alternate Rabatkode

Alternate Rabatkode Juli 2020

Aktive rabatkoder og tilbud for Alternate blev sidst opdateret den . Gå til alternate.dk for flere rabatter og kampagner.

  • Alle 50
  • Rabatkoder 1
  • Kampagner 49

Vælg en Alternate rabatkode her på siden

Online-butikker hos ALTERNATE - det er internet-indkøbsglæder med en hel masse mere. ALTERNATE hører til blandt de hyppigst prisbelønnede detailhandlere af it- og underholdningselektronik. Og vi kan godt sige dig hvorfor. Interesserer det dig, hvor mange pakker ALTERNATE sender hver dag? Inden for hvilke brancher vi uddanner folk? Hvor meget solcellestrøm vores fotovoltaiske anlæg producerer? Her kan du få et overblik over interessante facts.
"Udover de økonomiske interesser, investerer ALTERNATE også i erhvervsuddannelse, bærerdygtig natur og miljø, og overtager også i den forbindelse en banebrydende rolle. Indførelsen af CO2 neutral forsendelse, samt certificeringen som EMAS virksomhed attesterer ALTERNATE som et firma der tager ansvar for miljøet og vælger at bruge ressourcerne med omtanke og omhu.
Igennem høje uddannelsesstandarder forbereder ALTERNATE siden 20 år, unge mennesker på deres fremtid. Et samspil af det praktiske daglige arbejde, skole og teori, samt selvstændige projekter danner et stærkt grundlag. Der uddannes mere end 70 unge mennesker indenfor salg, teknik og logistik. ALTERNATE tilbyder et bredt udvalg af forskellige erhversuddannelser i et fremtidsorienteret firma og en branche som giver den bedste start i erhvervslivet. Gode elever og lærlinger ansættes gerne som efter uddannelsen, hvilket kan blive starten på en flot karriere. Ledelsesstillinger blev gentagne gange overtaget af tidligere lever."