Hjem Alle kategorier Arriva Rabatkode og 35% Rabat

Arriva Rabatkode og 35% Rabat August 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Arriva blev sidst opdateret den . Gå til arriva.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 9
 • Rabatkoder 1
 • Kampagner 8

Arriva almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Har Arriva fordele ved at tilmelde?

  Mange fordele kan nyttes ved at tilmelde hos Arriva. Det betyder, at man kan vind 5 x 2 dagsbilletter af toget af Arriva i lodtrækning. Udover dette får mman mange spændende rabatter eller attraktiv fordele og nyheder direkte i sin indbakke i e-mail.

 • Er der noget særlige fordele til unge hos Arriva?

  Arriva tilbyder fantastisk tilbud til unge eller studenterne mellem 16-19 år. Man kan fri rejse i område ubegrænset, man bor i. Man kan rejse i takstområde med 50 % rabat med bussen. Hvis man rejser i takstområde med toget, så får man 25% rabat.

 • Hvad er tilbud til pensioister hos Arriva?

  Det er meget nemt og billigt for pensionister til at rejse i hele lange med bus eller tog ved at købe billet hos Arriva, billeten er med pensionsrabat til personer over 65 år. Billeten købes med 25% rabat, kan bruges på kort og lange ruter og kan benyttes i hele lande. Man kan have 2 børn under 12 år med, når man rejser med Arriva.

 • Hvordan kan man betale og få billeten leveret hos Arriva?

  Man kan knytte betalingskort ved at betale hos Arriva, dvs at man kan betale med American Express, JCB, Dankort, Visa og Mastercard. Man kan også bruge MobilePay for at betale hos Arriva. Man får billeten i e-mail eller på SMS på nummer man angiver.

 • Hvordan bruger jeg min Arriva Rabatkode online?

  For at bruge Arriva Rabatkode skal du først tilføje de produkter, du elsker, i indkøbskurven og gå videre til kassen. Når du har udfyldt de krævede personlige oplysninger på arriva.dk, kan du let bemærke et felt, der siger "Arriva Kampagnekode" eller noget der er relateret til det i nærheden af betalingsdelen. Dette er, hvor dit Arriva Rabatkoder skal indtastes. Endelig, hvis der er en "Anvend" -stykke ved siden af boksen på arriva.dk -kassesiden, skal du klikke på den, og nu kan du nyde den specielle rabat, som Arriva forbereder dig!

 • Er der salgshændelser på Arriva?

  Ja. Arriva leverer eksklusive kampagnekoder til nogle specielle tider. Så på nogle specielle dage vil salget af Arriva blive leveret i en begrænset periode på arriva.dk. Du er nødt til at udnytte de specielle dage for at få deres salgsprodukter til at få nogle rabatkoder for Arriva.

 • Er der rabat på min første ordre på Arriva?

  Selvfølgelig kan du! Arriva meget tak til alle dem, der vælger og køber dets produkter, og derfor tilbyder Arriva også specielle rabatter til nye kunder. I sin onlinebutik modtager du Arriva rabatkoder, når du har underskrevet planen for det første ordres produkt.