Hjem Alle kategorier ASOS Rabatkode og rabat

ASOS Rabatkode og rabat Januar 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for ASOS blev sidst opdateret den . Gå til asos.com for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 50
 • Rabatkoder 11
 • Kampagner 39

ASOS almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Skal jeg downloade ASOS-appen?

  ASOS SHOPPING APP Få dette til iOS eller Android, og du har mere end 850 mærker i lommen med gratis forsendelse - fantastisk, ikke? En kortscanner tilgængelig på din telefon, Apple Watch eller tablet gør alt det hårde arbejde i kassen, og de sender dig salgsalarmer. Dine gemte varer vil alle være derinde, og de vil se, hvad du har købt, og vise dig endnu mere af, hvad du vil have på din redigeringsside. Bedste (gratis) investering nogensinde.

 • Hvad er ASOS returpolitik?

  Levering og returnering Bemærk ASOS Følg nedenstående trin inden for 28 dage efter modtagelse af din levering: Ud over de produkter, der er anført ovenfor, skal du vælge en af ​​årsagskoderne for din retur. Du kan afgive en ny ordre, hvis der kræves en udskiftningsstørrelse, farve eller alternativ vare, og returnere den eller de originale varer til deres for en refusion. Brug den fortrykte etiket, der er knyttet til denne formular, og fastgør den til din pakke. Bemærk, at denne etiket er porto betalt. Det kan tage op til 21 hverdage at komme tilbage til dem. Det er vigtigt at vedlægge denne formular sammen med din pakke for at behandle din retur inden for 24 timer efter modtagelse. Opbevar forsendelsesbeviset, indtil de har bekræftet, at din refusion er behandlet.

 • Sælger ASOSgavekort?

  ASOS Gavekort - AKA den nemmeste måde at vinde gaver på. Vælg bare et design, udfyld det med et beløb efter eget valg, slip en besked, og de skyder det direkte ind i den heldige persons indbakke på din valgte dag. Vælg at sende det til dem for en overraskelse derhjemme, eller send det til dig selv, så du kan se deres smil personligt.

 • Hvordan ved jeg, hvilken størrelse jeg skal bestille fra ASOS?

  Du vil også se ASOS Fit Assistant på nogle produktsider - hold øje med den blå cirkel nær rullemenuen Størrelse. Deres Fit Assistant beder om oplysninger såsom din højde, alder og vægt for at hjælpe dig med at vælge den rigtige størrelse, når du bestiller, og vil også se på din ordrehistorik. Når du er logget ind, kan du se en størrelsesanbefaling på nogle produktsider, der bedst matcher de oplysninger, du har givet.

 • Hvordan bruger jeg min ASOS Rabatkoder online?

  Her er den detaljerede instruktion til brug af dit ASOS Tilbud: Log ind eller registrer en konto på asos.com. Denne proces på asos.com kan kræve, at du udfylder nogle vigtige personlige oplysninger som dine kontaktoplysninger og leveringsadresse. Der vises også et input til dig-boks under din ASOS indkøbskurv, hvilket er stedet for dig at indtaste din ASOS Rabatter. Når du er færdig med at indtaste, skal du ikke glemme at klikke på "Anvend" for at sikre dig, at koden er indløst!

 • Er der salgshændelser på ASOS?

  Ja. ASOS tilbyder eksklusive tilbud på bestemte specielle tidspunkter. Derfor gives ASOS rabatkoder i bestemte dage i en begrænset periode på asos.com. Du er nødt til at udnytte den afgørende dag for at få deres salgsprodukter af ASOS for at få nogle fordele på asos.com.

 • Er der rabat på min første ordre på ASOS?

  Bestemt er svaret på din usikre anmodning om ASOS ja. Mens du handler på ASOS, tilbydes der muligvis rabatkoder ASOS til dig uden krav. Og du kan nyde den spændende fordel ved ASOS gratis, så længe du gerne vil placere din første ordre på asos.com.