Hjem Alle kategorier Barista Plus Rabatkode

Barista Plus Rabatkode December 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Barista Plus blev sidst opdateret den . Gå til baristaplus.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 2
 • Rabatkoder 0
 • Kampagner 2

Barista Plus almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Tilbyder Barista Plus gratis forsendelse?

  Barista Plus tilbyder gratis levering på ordrer over 449 DKK. Vi sender til hele Danmark. Derudover sender butikken normalt fra 25 DKK, og dine varer sendes til den leveringsadresse, som du angiver på bestillingstidspunktet. Desværre sender butikken ikke udenlandske produkter, og den sender heller ikke til Færøerne eller Grønland.

 • Hvordan skal jeg betale i Barista Plus?

  Barista Plus modtager betalinger via VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay. Og butikken debiterer først din konto for betaling, når varen er afsendt. Bemærk venligst, at alle priser, som butikken angiver, er i danske kroner.

 • Giver Barista Plus kunderne ret til at klage?

  Hos Barista Plus har du 2 års reklamationsret. Denne reklamationsret gælder for fejl i materialer og/eller fremstilling. Du kan reparere, udskifte eller returnere varerne efter behov. Reklamationen gælder ikke for fejl eller skader, der skyldes forkert brug af produktet/tjenesten. Du skal indgive en klage inden for en rimelig tid efter, at du har opdaget manglen/fejlen.

 • Kan Barista Plus tilbyde engrospriser?

  Barista Plus kan nu tilbyde David Rio engroshandel til professionelle! Du kan finde engrospriser i onlinebutikken, og butikken har sat priserne præcist på det laveste niveau. Du kan altid sammenligne butikkens priser med andre og vil opdage, at butikken er den billigste.

 • Hvordan bruger jeg min Barista Plus Rabatkode online?

  For at anvende din Barista Plus Kampagnekode skal du først tilføje noget, du kan lide, i indkøbskurven. Når købet er gennemført, skal du gå ind på betalingssiden, hvor baristaplus.dk kræver, at du udfylder nogle relevante personlige oplysninger såsom leveringsadresse og e-mail. Når alle ovenstående trin er gennemført på baristaplus.dk, vil du se et indtastningsfelt for promokode på den samme side, bare udfyld dit eget Barista Plus Rabatkoder og klik på Apply for at gennemføre!

 • Er der salgshændelser på Barista Plus?

  Ja. På det rigtige websted for Barista Plus kan du finde ud af, at deres nogle varer understøttes med specielle kuponkoder på Barista Plus, og du kan købe deres specialvarer til en lavere pris på Barista Plus. For eksempel er prisen på nogle af deres varer fra Barista Plus undertiden meget lav. Disse produktrabatter på Barista Plus er dog altid kortvarige hos baristaplus.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Barista Plus?

  Jo da. Årsagen til den første ordre, der blev forkyndt, er, at Barista Plus ønsker at give flere Barista Plus rabatkoder til sine kunder, især for de nye kunder, der prøver at foretage nogle indkøb i butikken. Derfor er der ingen tvivl om, at dette er en stor chance for Barista Plus for dig at få besparelser på baristaplus.dk.