Hjem Alle kategorier Bauhaus Rabatkode og 30% Rabat

Bauhaus Rabatkode og 30% Rabat August 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Bauhaus blev sidst opdateret den . Gå til bauhaus.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 52
 • Rabatkoder 0
 • Kampagner 52

Bauhaus almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan får jeg fri fragt hos Bauhaus?

  Når din ordre overstiger 3.500 kr., kan du benytte dig af den gratis leveringsservice, som Bauhaus tilbyder. For hvert enkelt produkt angiver de tydeligt den forventede leveringstid. Når varerne er blevet afsendt, modtager du en e-mail med et link til pakkesporingsnummeret.

 • Skal jeg abonnere på nyhedsbrevet af Bauhaus?

  Ja. Nyhedsbrevet fra Bauhaus giver dig adgang til nyheder, tilbud, rabatter og konkurrencer på den lettest mulige måde! Som ny abonnent kan du desuden deltage i deres månedlige konkurrence, hvor du kan vinde et gavekort til en værdi af 1.000 DKK. Vil du prøve dit held? Så tilmeld dig deres nyhedsbrev!

 • Hvordan betaler jeg hos Bauhaus?

  Kredit- og betalingskort, Forbrugsforeningen, MobilePay og Proff Service erhvervskort er blot nogle af de betalingsmetoder, der kan anvendes i Bauhaus. Som betalingskort accepterer online-butikken Dankort, VISA, VISA Elektron, MasterCard, Eurocard, JCB, American Express og Diners. Derudover accepterer de under ingen omstændigheder bankoverførsler.

 • Har Bauhaus prismatch?

  Ja. Hos Bauhaus arbejder prismatch efter den enkle regel, at hvis du finder en vare billigere hos en af deres konkurrenter inden for 7 dage efter, at du har købt den hos dem, vil de ikke tøve med at refundere prisforskellen! Send en e-mail til deres kundeservice med angivelse af dit ordrenummer og vedhæftede dokumentation, f.eks. et billede af prisen på konkurrentens vare.

 • Hvordan bruger jeg min Bauhaus Rabatkode online?

  For at anvende din Bauhaus Rabatkupon skal du først tilføje noget, du kan lide, i indkøbskurven. Når købet er gennemført, skal du gå ind på betalingssiden, hvor bauhaus.dk kræver, at du udfylder nogle relevante personlige oplysninger såsom leveringsadresse og e-mail. Når alle ovenstående trin er gennemført på bauhaus.dk, vil du se et indtastningsfelt for promokode på den samme side, bare udfyld dit eget Bauhaus Kupon og klik på Apply for at gennemføre!

 • Er der salgshændelser på Bauhaus?

  Ja. Bauhaus tilbyder eksklusive tilbud på bestemte specielle tidspunkter. Derfor gives Bauhaus rabatkoder i bestemte dage i en begrænset periode på bauhaus.dk. Du er nødt til at udnytte den afgørende dag for at få deres salgsprodukter af Bauhaus for at få nogle fordele på bauhaus.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Bauhaus?

  Ja. Du kan bruge de enorme kuponkoder for Bauhaus gratis, og du behøver ikke bekymre dig, der er nogen begrænsning for dig at drage fordel af koden ved din første ordre på Bauhaus. Derfor kan du se, at dette bestemt er en speciel service fra Bauhaus for dig på bauhaus.dk.