Bauhaus Rabatkode og 50% Rabat Juni 2023

Aktive rabatkoder og tilbud for Bauhaus blev sidst opdateret den 07 Juni,2023. Gå til bauhaus.dk for flere rabatter og kampagner.

Oplev fantastiske Bauhaus genstande fra omfattende kategorier på det officielle Bauhaus websted. Hvis du vil spare ekstra, skal du huske at tjekke den nyeste Bauhaus Rabatkode og få stor fordel af nutidens Bauhaus Kupon. Alle Bauhaus kampagner og tilbud er nøje udvalgt af vores professionelle personale, så vær sikker på at de er 100% gyldige og arbejder på din ordre. Klik bare på følgende Rabatkupon for at afsløre rabatter, du ikke havde forestillet dig.

Mere
 • Alle (20)
 • Rabatkoder (2)
 • Kampagner (18)
 • Gratis fragt (3)

Bauhaus almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan får jeg fri fragt hos Bauhaus?

  Når din ordre overstiger 3.500 kr., kan du benytte dig af den gratis leveringsservice, som Bauhaus tilbyder. For hvert enkelt produkt angiver de tydeligt den forventede leveringstid. Når varerne er blevet afsendt, modtager du en e-mail med et link til pakkesporingsnummeret.
 • Skal jeg abonnere på nyhedsbrevet af Bauhaus?

  Ja. Nyhedsbrevet fra Bauhaus giver dig adgang til nyheder, tilbud, rabatter og konkurrencer på den lettest mulige måde! Som ny abonnent kan du desuden deltage i deres månedlige konkurrence, hvor du kan vinde et gavekort til en værdi af 1.000 DKK. Vil du prøve dit held? Så tilmeld dig deres nyhedsbrev!
 • Hvordan betaler jeg hos Bauhaus?

  Kredit- og betalingskort, Forbrugsforeningen, MobilePay og Proff Service erhvervskort er blot nogle af de betalingsmetoder, der kan anvendes i Bauhaus. Som betalingskort accepterer online-butikken Dankort, VISA, VISA Elektron, MasterCard, Eurocard, JCB, American Express og Diners. Derudover accepterer de under ingen omstændigheder bankoverførsler.
 • Har Bauhaus prismatch?

  Ja. Hos Bauhaus arbejder prismatch efter den enkle regel, at hvis du finder en vare billigere hos en af deres konkurrenter inden for 7 dage efter, at du har købt den hos dem, vil de ikke tøve med at refundere prisforskellen! Send en e-mail til deres kundeservice med angivelse af dit ordrenummer og vedhæftede dokumentation, f.eks. et billede af prisen på konkurrentens vare.
 • Hvordan bruger jeg min Bauhaus Rabatkode online?

  For at bruge Bauhaus Rabatkode skal du først sætte varerne i Bauhaus indkøbskurv og fortsætte til næste trin - checkout. Når du har logget ind eller oprettet en ny konto på bauhaus.dk, kan du finde et felt med navnet "Bauhaus Kupon" eller noget der er relateret til det på den samme webside. Det er her, dit Bauhaus Rabatkupon skal udfyldes. Hvis der til sidst er en "Anvend" - stykke ved siden af feltet på Bauhaus -kassesiden, skal du huske at klikke på den!
 • Er der salgshændelser på Bauhaus?

  Ja. På det rigtige websted for Bauhaus kan du finde ud af, at deres nogle varer understøttes med specielle kuponkoder på Bauhaus, og du kan købe deres specialvarer til en lavere pris på Bauhaus. For eksempel er prisen på nogle af deres varer fra Bauhaus undertiden meget lav. Disse produktrabatter på Bauhaus er dog altid kortvarige hos bauhaus.dk.
 • Er der rabat på min første ordre på Bauhaus?

  Måske er det første gang du kigger på dets websted og derefter vælger at placere din første ordre på Bauhaus. Bare rolig: Registrer dig først til Bauhaus e-mail, så du kan få uventede kuponkoder på Bauhaus ved din første ordre for at hjælpe dig med at spare penge. Og så kan du også få flere oplysninger om rabatter og tilbud på Bauhaus i din e-mail-adresse på bauhaus.dk.

Lignende onlinebutikker med rabatkoder

Måske er du interesseret