Hjem Alle kategorier Beautycos Rabatkode

Beautycos Rabatkode September 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Beautycos blev sidst opdateret den . Gå til beautycos.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 41
 • Rabatkoder 1
 • Kampagner 40

Beautycos almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvilke betalingsmetoder accepterer Beautycos?

  Betaling er det frivillige bud på penge eller ækvivalenter eller værdipapirer, som en part (såsom en person eller en virksomhed) giver en anden til gengæld for varer eller tjenester leveret af dem eller for at opfylde en juridisk forpligtelse. Den, der foretager en betaling, kaldes normalt betaleren, mens betalingsmodtageren modtager erstatningen. Alle kreditkort købt fra Beautycos -processen via PayPal, VisaVISA (Dankort), MasterCard, MobilePay, Trustly (online bankoverførsler) og alle andre førende betalinger.

 • Hvordan kan jeg få gratis forsendelse på Beautycos?

  Brug over 350dkk, når du bestiller og sparer ved forsendelse! Med op til 1-2 dage til ankomst, hvis du vil have det tidligere mod betaling, kan enhver ordre sendes hurtigere. Beautycos tilbyder GRATIS forsendelse og returnerer over $ 350 til de fleste EU-lande og alle andre. Du kan altid se din ordrestatus ved at logge ind på din konto, ellers kan du indtaste dit sporingsnummer i et af nedenstående felter. Det hele afhænger af, hvem der leverer din pakke.

 • Hvilke betalingsmetoder accepterer Beautycos?

  Du kan betale Beautycos ved hjælp af følgende betalingsmetoder VISA, MasterCard, VISA Electron eller Paypal. Alle betalinger opkræves i GBP. De mest opdaterede oplysninger om forskellige betalingsmetoder kan altid findes. De er en dansk købmand, og nogle kort kan derfor opkræve et mindre gebyr for køb hos en international købmand. Dette er et gebyr, der opkræves af kortudstederen, IKKE af dem. Nogle banker indstiller kun, hvis der anvendes en fremmed valuta - dvs. der opkræves et FX-gebyr. Dette afhænger dog af udstederen selv.

 • Hvordan får jeg Beautycosrabatkode?

  Når du logger ind fra Beautycos, vil de informere dig om promokoderne og om rabatten, men de vil også fortælle deres kunde, at den er valideret i få tid du vil typisk blive informeret i meddelelsen, hvor længe rabatkoden er gyldig. Rabatkoden kan for det meste bruges på alle dele. Hvis der er undtagelser, angives det, hvor du har været udsat for rabatkoden.

 • Hvad Beautycos er returpolitik?

  Beautycos vær meget stolt over at have glade og tilfredse kunder. Som internetkunde kan du kun evaluere dit køb, de har varen i hånden, du har derfor altid en 14-dages fuld returret, men dette forudsætter, at varen returneres i ubrugt stand og ubeskadiget emballage og skal være i sådan en tilstand, at de hurtigt kan sælge varen igen som ny. De beder dig om ikke at åbne, trykke på eller tænde for tingene, hvis du vil returnere dem, da dette kan ses / spores på de fleste produkter. I så fald afvises varen på købers regning.

 • Hvordan bruger jeg min Beautycos Rabatkoder online?

  For at bruge Beautycos Rabatkoder skal du først tilføje de produkter, du elsker, i indkøbskurven og gå videre til kassen. Når du har udfyldt de krævede personlige oplysninger på beautycos.dk, kan du let bemærke et felt, der siger "Beautycos Rabatter" eller noget der er relateret til det i nærheden af betalingsdelen. Dette er, hvor dit Beautycos Tilbud skal indtastes. Endelig, hvis der er en "Anvend" -stykke ved siden af boksen på beautycos.dk -kassesiden, skal du klikke på den, og nu kan du nyde den specielle rabat, som Beautycos forbereder dig!

 • Er der salgshændelser på Beautycos?

  Ja. Beautycos leverer eksklusive kampagnekoder til nogle specielle tider. Så på nogle specielle dage vil salget af Beautycos blive leveret i en begrænset periode på beautycos.dk. Du er nødt til at udnytte de specielle dage for at få deres salgsprodukter til at få nogle rabatkoder for Beautycos.

 • Er der rabat på min første ordre på Beautycos?

  Ja. Du kan bruge de enorme kuponkoder for Beautycos gratis, og du behøver ikke bekymre dig, der er nogen begrænsning for dig at drage fordel af koden ved din første ordre på Beautycos. Derfor kan du se, at dette bestemt er en speciel service fra Beautycos for dig på beautycos.dk.

Vælg en Beautycos rabatkode her på siden

Reklamationsret
Vi sælger udelukkende orginale og kvalitetsvarer, men desværre kan det jo alligevel godt ske at der er fejl på nogle af mine varer eller andre ting som gør, at der er behov for ombytning/reparation. I en reklamationssag skal vi bruge billeder af det ødelagte produkt, eller den ødelagte kasse som produktet er sendt i. Tag venligst ikke produktet i brug, eller smid det ud før at vores kundeservice har fundet en løsning sammen med dig.
Hos BEAUTYCOS gør vi alt for vores kunder, vi har udelukkende topkarakterer på Trustpilot og vil gøre alt for at vores kunders bestillinger bliver ekspederet så hurtig samt så sikkert som overhovedet muligt.