Hjem Alle kategorier Berlingske Tilbud og rabat

Berlingske Tilbud og rabat Januar 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Berlingske blev sidst opdateret den . Gå til berlingske.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 3
 • Rabatkoder 1
 • Kampagner 2

Berlingske almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min Berlingske Tilbud online?

  For at anvende din Berlingske Kupon skal du først tilføje noget, du kan lide, i indkøbskurven. Når købet er gennemført, skal du gå ind på betalingssiden, hvor berlingske.dk kræver, at du udfylder nogle relevante personlige oplysninger såsom leveringsadresse og e-mail. Når alle ovenstående trin er gennemført på berlingske.dk, vil du se et indtastningsfelt for promokode på den samme side, bare udfyld dit eget Berlingske Rabatkode og klik på Apply for at gennemføre!

 • Er der salgshændelser på Berlingske?

  Ja. Nogle gode varer fra Berlingske kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer undertiden til en lav pris på grund af Berlingske rabatkoder. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få deres nedsatte produkter fra Berlingske på berlingske.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Berlingske?

  Måske er det første gang du kigger på dets websted og derefter vælger at placere din første ordre på Berlingske. Bare rolig: Registrer dig først til Berlingske e-mail, så du kan få uventede kuponkoder på Berlingske ved din første ordre for at hjælpe dig med at spare penge. Og så kan du også få flere oplysninger om rabatter og tilbud på Berlingske i din e-mail-adresse på berlingske.dk.