Hjem Alle kategorier Bilka Rabatkoder og tilbud

Bilka Rabatkoder og tilbud September 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Bilka blev sidst opdateret den . Gå til bilka.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 30
 • Rabatkoder 4
 • Kampagner 26

Bilka almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min Bilka Rabatkoder online?

  For at bruge Bilka Rabatkoder skal du først tilføje de produkter, du elsker, i indkøbskurven og gå videre til kassen. Når du har udfyldt de krævede personlige oplysninger på bilka.dk, kan du let bemærke et felt, der siger "Bilka Rabatter" eller noget der er relateret til det i nærheden af betalingsdelen. Dette er, hvor dit Bilka Tilbud skal indtastes. Endelig, hvis der er en "Anvend" -stykke ved siden af boksen på bilka.dk -kassesiden, skal du klikke på den, og nu kan du nyde den specielle rabat, som Bilka forbereder dig!

 • Er der salgshændelser på Bilka?

  Ja. På det rigtige websted for Bilka kan du finde ud af, at deres nogle varer understøttes med specielle kuponkoder på Bilka, og du kan købe deres specialvarer til en lavere pris på Bilka. For eksempel er prisen på nogle af deres varer fra Bilka undertiden meget lav. Disse produktrabatter på Bilka er dog altid kortvarige hos bilka.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Bilka?

  Selvfølgelig kan du! Bilka meget tak til alle dem, der vælger og køber dets produkter, og derfor tilbyder Bilka også specielle rabatter til nye kunder. I sin onlinebutik modtager du Bilka rabatkoder, når du har underskrevet planen for det første ordres produkt.

Vælg en Bilka rabatkode her på siden

Når du handler hos Bilka.dk, betaler Bilka fragt med Send & Get på ordrer over 300 kr. Hvis du bestiller varer til under 300 kr med Send & Hent, koster forsendelsen 39 kr. Det vil sige, at du kan købe udvalgte varer hos Bilka.dk og få dem leveret til nærmeste Fetex, Bilka og mere end 200 netbutikker. Du kan afhente dine varer, mens du foretager dine indkøb. Når du køber en sofa eller en seng på Bilka.dk, har du mulighed for at slippe af med det frit og i op til 30 dage efter købet, hvis sofaen eller sengen ikke opfyldte dine forventninger. Retur kan ske via fragtbusser eller i en af ​​Bilkas varehuse. Det eneste Bilka kræver til tilbagetrækning er, at sofaen / sengetilstanden skal godkendes af ham for ridser, skader og slid på grund af forkert eller tung brug.