Hjem Alle kategorier Bilka Rabatkoder og tilbud

Bilka Rabatkoder og tilbud Januar 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Bilka blev sidst opdateret den . Gå til bilka.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 38
 • Rabatkoder 2
 • Kampagner 36

Bilka almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min Bilka Rabatkoder online?

  Bilka Rabatkoder kan tilbyde dig en ekstra rabat på din shopping, her for at kontrollere, hvordan du indløser den: Kopier først din Bilka Tilbud og begynd at shoppe på hjemmesiden som normalt. Når du er færdig med at shoppe og går ind i kassen, skal du scanne efter kampagnekodefeltet og indsætte det Bilka Rabatter, du har kopieret før. Husk at bekræfte, om den samlede pris for din Bilka ordre er blevet ændret inden den endelige betaling.

 • Er der salgshændelser på Bilka?

  Ja. Nogle gode varer fra Bilka kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer undertiden til en lav pris på grund af Bilka rabatkoder. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få deres nedsatte produkter fra Bilka på bilka.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Bilka?

  Selvfølgelig kan du! Bilka meget tak til alle dem, der vælger og køber dets produkter, og derfor tilbyder Bilka også specielle rabatter til nye kunder. I sin onlinebutik modtager du Bilka rabatkoder, når du har underskrevet planen for det første ordres produkt.

Vælg en Bilka rabatkode her på siden

Når du handler hos Bilka.dk, betaler Bilka fragt med Send & Get på ordrer over 300 kr. Hvis du bestiller varer til under 300 kr med Send & Hent, koster forsendelsen 39 kr. Det vil sige, at du kan købe udvalgte varer hos Bilka.dk og få dem leveret til nærmeste Fetex, Bilka og mere end 200 netbutikker. Du kan afhente dine varer, mens du foretager dine indkøb. Når du køber en sofa eller en seng på Bilka.dk, har du mulighed for at slippe af med det frit og i op til 30 dage efter købet, hvis sofaen eller sengen ikke opfyldte dine forventninger. Retur kan ske via fragtbusser eller i en af ​​Bilkas varehuse. Det eneste Bilka kræver til tilbagetrækning er, at sofaen / sengetilstanden skal godkendes af ham for ridser, skader og slid på grund af forkert eller tung brug.