Hjem Alle kategorier Billig Fitness Rabatkode

Billig Fitness Rabatkode Januar 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Billig Fitness blev sidst opdateret den . Gå til billig-fitness.dk for flere rabatter og kampagner.

  • Alle 28
  • Rabatkoder 1
  • Kampagner 27

Vælg en Billig Fitness rabatkode her på siden

Under yogaudstyr finder du f.eks. skumrulle og yogamåtte, der kan bruges i forbindelse med yoga, pilates eller almindelig styrketræning.
Under funktionel træning finder du alt det udstyr, der normalt findes i crosstræningscentre rundt om i landet, f.eks. Kettlebell, både i normal udgave med neopren eller i konkurrenceudgave, hvor alle vægtklasser er af samme størrelse. Du finder også hoppetov, springkasser, gymnastikringe, medicinbolde, håndvægte og meget mere i denne kategori. Selvfølgelig har vi også kosttilskud i vores webshop for at hjælpe vores kunder i den rigtige retning næringsmæssigt, når det kommer til deres træning. Vi har valgt at fokusere på kosttilskud, der er velforskede og vist sig at have en gavnlig effekt i forhold til din træning. Proteinpulver, som i de senere år har fået et stort løft i de danske atleteres hjem, fører vi selvfølgelig butikken i mange forskellige smagsoplevelser. Derudover har vi også BCAA (Aminosyrer), kreatin og forskellige præ-træningstilskud. For nylig har vi også fået forskellige vitaminpiller i butikken.
Vores fitnessudstyr findes under træningsudstyr vores er opdelt i forskellige kategorier som squat rack, håndtag og vægtplader. Vores barbells testes og måles for at passe præcist til professionelle mål. Vores powerbars er drop testet og kan modstå kontinuerlige tab fra over 2 meter i højden. Hvis du er på udkig efter en crosstræner eller måske en motionscykel, så er det vores "træningsmaskiner" kategori, du skal besøge, hvor du finder alle større træningsmaskiner, som vi er forhandler af.
Bokseudstyr er det sidste skud på bagagerummet, og noget der i fremtiden kommer meget mere. Her i denne kategori finder du f.eks. et stort udvalg af sandtasker, og hoppe reb og forskellige andre kategorier.
Fra starten har vi vidst, at vi ønskede en så bred vifte af træningsudstyr, som vi kunne levere til foreninger, skoler, fitnesscentre, private mv. Vi udvider løbende produktkataloget med populære varer for at holde op med vores kunders krav. Blandt andet. derfor finder du her på danmarks mest populære træningsmåtte, som vi har solgt i tusindvis af kopier.
På nuværende tidspunkt har vores katalog et bredt fundament i fitness- og træningsudstyr, og vi vokser allerede i sportsudstyr og træningstøj. Vores plan er at have udstyr til en bred vifte af de mest almindelige sportsgrene i Danmark.