Hjem Alle kategorier Bodylux Rabatkode

Bodylux Rabatkode maj 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Bodylux blev sidst opdateret den . Gå til bodylux.dk for flere rabatter og kampagner.

  • Alle 32
  • Rabatkoder 4
  • Kampagner 28

Vælg en Bodylux rabatkode her på siden

Vi tilbyder til vores kunder prisgaranti, og for at sikre en korrekt sammenligning, har vi beskrevet nedenstående punkter, som skal være opfyldt, for at prisgarantien er gældende:
Varen skal have samme varenummer.
Butikken skal være en online shop med dansk CVR-nummer og varelager i Danmark.
Varen skal være på lager og kunne leveres inden for 1-2 hverdage.
Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
Prisen skal være ved køb af ét stk. af varen. Mængderabat m.m. gælder ikke.
Prisgarantien gælder varer der reelt er tilgængelige, og dermed ikke kø-tilbud, bundletilbud og/eller ved tilbud med begrænsede antal/tid.
Prisgarantien gælder ikke tilbud der kræver medlemsskab såsom en indkøbsforening eller nogen form betaling for at få adgang til tilbuddet.
Prisgarantien omfatter udelukkende varer omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
Prisgarantien gælder ikke egne priser.
Skulle du mod forventning finde en vare hos en anden online netbutik som er billigere end hos os, så matcher vi prisen for dig.
Det eneste du skal gøre er at skrive varens link i kommentarfeltet, når du lægger ordren, så sørger vi for at nedskrive beløbet på din ordre
Vi tror på, at det er vigtigt for vores natur og miljø, at hudpleje er produceret bæredygtigt og uden en masse kemikaler. Derfor er det vigtigt for os, at producenterne af de mærker, vi fører, ligesom os, sætter en ære i, at produkterne er lavet skånsomt for naturen og er af høj kvalitet.
Vi sælger kun produkter som vi selv vil bruge:
Lykke har mange års erfaring med hudplejeprodukter, dels gennem sin uddannelse som materialist og dels gennem sit arbejde med hudpleje. Det er med til at sikre, at de mærker, vi vælger at forhandle, lever op til de høje kvalitetskrav, som vi stiller.