Hjem Alle kategorier Bodystore Rabatkode

Bodystore Rabatkode Januar 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Bodystore blev sidst opdateret den . Gå til bodystore.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 34
 • Rabatkoder 3
 • Kampagner 31

Bodystore almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min Bodystore Rabatkoder online?

  Bodystore Rabatkoder kan tilbyde dig en ekstra rabat på din shopping, her for at kontrollere, hvordan du indløser den: Kopier først din Bodystore Tilbud og begynd at shoppe på hjemmesiden som normalt. Når du er færdig med at shoppe og går ind i kassen, skal du scanne efter kampagnekodefeltet og indsætte det Bodystore Rabatter, du har kopieret før. Husk at bekræfte, om den samlede pris for din Bodystore ordre er blevet ændret inden den endelige betaling.

 • Er der salgshændelser på Bodystore?

  Ja. Bodystore tilbyder eksklusive tilbud på bestemte specielle tidspunkter. Derfor gives Bodystore rabatkoder i bestemte dage i en begrænset periode på bodystore.dk. Du er nødt til at udnytte den afgørende dag for at få deres salgsprodukter af Bodystore for at få nogle fordele på bodystore.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Bodystore?

  Ja. Du kan bruge de enorme kuponkoder for Bodystore gratis, og du behøver ikke bekymre dig, der er nogen begrænsning for dig at drage fordel af koden ved din første ordre på Bodystore. Derfor kan du se, at dette bestemt er en speciel service fra Bodystore for dig på bodystore.dk.

Vælg en Bodystore rabatkode her på siden

Ordrebekræftelse
Når vi modtager din bestilling, sender vi dig hurtigst muligt en ordrebekræftelse via e-mail med information om din ordre. Kontroller altid din ordrebekræftelse, så alt er ok. Hvis der er noget, du er i tvivl om, bør du kontakte vores kundeservice med det samme. Gem ordrebekræftelsen for at have den ved hånden ved eventuel kontakt med kundeservice. Når du kontakter os, er det en god idé at have kundenummer/ordrenummer parat. Kontroller altid pakkens indhold, og at det stemmer med din ordrebekræftelse.
Levering
Normalt modtager du din pakke inden for 2-4 hverdage. Ved større kampagner kan det tage noget længere tid. Mindre ordrer med produkter i restordrer sendes, når alle varer er på lager. Vi forbeholder os retten til at fjerne produkter i restordre fra ordren. Nu sender vi alle forsendelser med Post Danmark.
Når forsendelsen forlader vores lager, sendes en e-mail om dette. Hvis du har valgt pakke med omdeling, omdeles den om muligt i din postkasse/brevsprække.. Hvis du ikke har mulighed for at tage imod din pakke, vil den blive leveret til dit nærmeste udleveringssted. Så modtager du en advisering om dette via sms eller post.
I øjeblikket sender vi kun pakker i Danmark, og vi har desværre ikke mulighed for at sende til Grønland og Færøerne.
Bodystore.dk er et af de største firmaer i Norden inden for salg af kosttilskud, og har hurtigt fået en ledende position på nettet i Sverige, Finland, Norge og Danmark. Det betyder, at firmet er en attraktiv samarbejdspartner hos leverandører, og kan derfor holde priserne til forbrugeren nede. Bodystore.dk vil fortsætte med at fokusere på stærke tilbud til kunderne, med henblik på pris og kvalitet.
Bodystore.dk findes i følgende lande: Gymgrossisten.com i Sverige, Gymgrossisten.no i Norge og Fitnesstukku.fi i Finland.