Hjem Alle kategorier Bonbonland Rabat og 20% Rabat

Bonbonland Rabat og 20% Rabat August 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Bonbonland blev sidst opdateret den . Gå til bonbonland.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 9
 • Rabatkoder 0
 • Kampagner 9

Bonbonland almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Skal jeg tilmelde mig nyhedsbrevet hos Bonbonland?

  Ja. Når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet på Bonbonland, kan du deltage i deres månedlige lodtrækning om 2 gratis billetter. Du vil også modtage opdateringer om rabatter, tilbud og nye ture direkte i din e-mailindbakke. Tilmeld dig nu og prøv lykken!

 • Hvordan betaler jeg hos Bonbonland?

  Bonbonland understøtter følgende betalingsmetoder på deres officielle websted: kreditkort og Mobilepay.Du kan også vælge at tilknytte dit kreditkort til Mobilepay for nemt at gennemføre din betaling. Generelt kan kun de forskellige kreditkort, der er udstedt i Danmark, anvendes, og der er ingen ekstra gebyrer.

 • Har Bonbonland en medlemsprogram?

  Ja, Bonbonland har en medlemsordning for dit barn. Medlemmer kan få adgang til følgende eksklusive fordele på Bonbonland: få en gratis fødselsdagsgave i parken, få spændende fordele i parken hver måned og få tips om sjove ting at lave i deres park. Hold dit barn underholdt, og tilmeld ham/hende til deres medlemskabsprogram i dag.

 • Kan jeg købe et gavekort hos Bonbonland?

  Ja. Er der nogen, der snart har fødselsdag? Eller har du ikke gode ideer til, hvordan du kan fejre fødselsdage, jubilæer, jul og Thanksgiving? Hvad du måske ikke ved, er, at et gavekort fra Bonbonland kan give dig en vidunderlig oplevelse at dele noget med andre! Gavekort kan fås for mindst 200 DKK og kan bruges i deres parker. Deres gavekort kan give et barn eller en voksen en sjov hel dag!

 • Hvordan bruger jeg min Bonbonland Rabat online?

  For at anvende din Bonbonland Kupon skal du først tilføje noget, du kan lide, i indkøbskurven. Når købet er gennemført, skal du gå ind på betalingssiden, hvor bonbonland.dk kræver, at du udfylder nogle relevante personlige oplysninger såsom leveringsadresse og e-mail. Når alle ovenstående trin er gennemført på bonbonland.dk, vil du se et indtastningsfelt for promokode på den samme side, bare udfyld dit eget Bonbonland Rabatkode og klik på Apply for at gennemføre!

 • Er der salgshændelser på Bonbonland?

  Ja. Nogle gode varer fra Bonbonland kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer af Bonbonland undertiden til lave priser, og dermed kan du spare meget på bonbonland.dk. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få eksklusive Bonbonland rabatkoder.

 • Er der rabat på min første ordre på Bonbonland?

  Jo da. Årsagen til den første ordre, der blev forkyndt, er, at Bonbonland ønsker at give flere Bonbonland rabatkoder til sine kunder, især for de nye kunder, der prøver at foretage nogle indkøb i butikken. Derfor er der ingen tvivl om, at dette er en stor chance for Bonbonland for dig at få besparelser på bonbonland.dk.