Hjem Alle kategorier Boohoo Rabatkode og rabat

Boohoo Rabatkode og rabat September 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Boohoo blev sidst opdateret den . Gå til dk.boohoo.com for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 31
 • Rabatkoder 5
 • Kampagner 26

Boohoo almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvad er Boohoo's returpolitik?

  Hos Boohoo kan du returnere varer, som du ikke er tilfreds med. For internationale returneringer skal du betale dit returgebyr og skal få din returlabel via portalen. Brug venligst den medfølgende adresseetiket, da håndskrevne adresseetiketter vil medføre en forsinkelse af din tilbagebetaling og kan betyde, at du skal betale importmoms og told.

 • Skal jeg tilmelde mig e-mails hos Boohoo?

  Hos Boohoo kan du abonnere på eksklusive tilbud og insiderinformationer og derefter bruge dem til at få 10 % rabat! Hos Boohoo kan du abonnere på eksklusive tilbud og insiderinformationer og derefter bruge dem til at få 10 % rabat!Ved at tilmelde dig accepterer du at modtage markedsføringskommunikation fra butikken via e-mail, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

 • Hvordan skal jeg betale i Boohoo?

  Boohoo accepterer betaling med debet, kredit eller PayPal. Butikken accepterer følgende kort: Visa, VISA Electron, Mastercard, Maestro, American Express. De priser, der skal betales for produkterne, vises på butikkens websted og kan til enhver tid ændres af butikken uden varsel, men sådanne ændringer vil ikke påvirke ordrer, der allerede er accepteret af butikken.

 • Giver Boohoo rabat til studerende?

  Ja, Boohoo har indgået et samarbejde med Studentbeans og Unidays for at tilbyde eksklusive rabatter til butikkens studerende fans! Vil du være campusstjernen med det nyeste look uden at bruge mange penge? Så kan du bruge din eksklusive studierabat i butikken.

 • Hvordan bruger jeg min Boohoo Rabatkoder online?

  Her er den detaljerede instruktion til brug af dit Boohoo Tilbud: Log ind eller registrer en konto på dk.boohoo.com. Denne proces på dk.boohoo.com kan kræve, at du udfylder nogle vigtige personlige oplysninger som dine kontaktoplysninger og leveringsadresse. Der vises også et input til dig-boks under din Boohoo indkøbskurv, hvilket er stedet for dig at indtaste din Boohoo Rabatter. Når du er færdig med at indtaste, skal du ikke glemme at klikke på "Anvend" for at sikre dig, at koden er indløst!

 • Er der salgshændelser på Boohoo?

  Ja. Boohoo leverer eksklusive kampagnekoder til nogle specielle tider. Så på nogle specielle dage vil salget af Boohoo blive leveret i en begrænset periode på dk.boohoo.com. Du er nødt til at udnytte de specielle dage for at få deres salgsprodukter til at få nogle rabatkoder for Boohoo.

 • Er der rabat på min første ordre på Boohoo?

  Måske er det første gang du kigger på dets websted og derefter vælger at placere din første ordre på Boohoo. Bare rolig: Registrer dig først til Boohoo e-mail, så du kan få uventede kuponkoder på Boohoo ved din første ordre for at hjælpe dig med at spare penge. Og så kan du også få flere oplysninger om rabatter og tilbud på Boohoo i din e-mail-adresse på dk.boohoo.com.

Vælg en Boohoo rabatkode her på siden

Vore folk drive vores forretning fremad. Fra vores in-house mode redaktører skabe indhold til vores kanaler, til vores it-udviklere kørsel innovation på stedet dag efter dag, er vi på udkig efter folk fra alle baggrunde og færdigheder til at gøre deres virkning. Så uanset om du har fået et hoved for tal, ved, hvordan man skal fortolke catwalk tendenser for vores kunde, eller er en folk-person, der kan levere første klasses service, vi ønsker at høre fra dig.
Hvis du ønsker din ordre hurtigere, har vi en udtrykkelig mulighed, som er upåvirket af dette. Skal jeg betale told og IMPORT OPGAVER? Afhængig af værdien af ​​din ordre, din Boohoo parcel måske eller måske ikke blive opkrævet told eller importafgifter. Hvis din pakke er opladet, er det op til den person, der modtager pakken til at dække disse omkostninger. Desværre er disse afgifter er ud af Boohoo hænder, og varierer meget fra land til land, så vi er ikke i stand til at forudsige, hvad dine særlige afgifter kan være. For mere præcis information, vil vi foreslå, at komme i kontakt med din lokale toldsted, så du ikke er overrasket, hvis der er nogen uventede forsendelsesomkostninger på din ende. HVAD NU HVIS ingen er? En signatur kan ikke altid være behov for levering, og hvis der ikke er en tilgængelig til at tage levering vore transportører kan forsøge at lade det med en nabo eller i et sikkert sted. Et kort kan efterlades til at rådgive dette til dig, eller til at bekræfte, at pakken er blevet returneret til den lokale depot. Du kan derefter kontakte dem for at arrangere indsamling eller at planlægge en ny leveringsdato.