Hjem Alle kategorier Boohoo Rabatkode og rabat

Boohoo Rabatkode og rabat Januar 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Boohoo blev sidst opdateret den . Gå til dk.boohoo.com for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 24
 • Rabatkoder 4
 • Kampagner 20

Boohoo almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvad er Boohoo's returpolitik?

  Hos Boohoo kan du returnere varer, som du ikke er tilfreds med. For internationale returneringer skal du betale dit returgebyr og skal få din returlabel via portalen. Brug venligst den medfølgende adresseetiket, da håndskrevne adresseetiketter vil medføre en forsinkelse af din tilbagebetaling og kan betyde, at du skal betale importmoms og told.

 • Skal jeg tilmelde mig e-mails hos Boohoo?

  Hos Boohoo kan du abonnere på eksklusive tilbud og insiderinformationer og derefter bruge dem til at få 10 % rabat! Hos Boohoo kan du abonnere på eksklusive tilbud og insiderinformationer og derefter bruge dem til at få 10 % rabat!Ved at tilmelde dig accepterer du at modtage markedsføringskommunikation fra butikken via e-mail, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

 • Hvordan skal jeg betale i Boohoo?

  Boohoo accepterer betaling med debet, kredit eller PayPal. Butikken accepterer følgende kort: Visa, VISA Electron, Mastercard, Maestro, American Express. De priser, der skal betales for produkterne, vises på butikkens websted og kan til enhver tid ændres af butikken uden varsel, men sådanne ændringer vil ikke påvirke ordrer, der allerede er accepteret af butikken.

 • Giver Boohoo rabat til studerende?

  Ja, Boohoo har indgået et samarbejde med Studentbeans og Unidays for at tilbyde eksklusive rabatter til butikkens studerende fans! Vil du være campusstjernen med det nyeste look uden at bruge mange penge? Så kan du bruge din eksklusive studierabat i butikken.

 • Hvordan bruger jeg min Boohoo Rabatkoder online?

  For at bruge Boohoo Rabatkoder skal du først sætte varerne i Boohoo indkøbskurv og fortsætte til næste trin - checkout. Når du har logget ind eller oprettet en ny konto på dk.boohoo.com, kan du finde et felt med navnet "Boohoo Tilbud" eller noget der er relateret til det på den samme webside. Det er her, dit Boohoo Rabatter skal udfyldes. Hvis der til sidst er en "Anvend" - stykke ved siden af feltet på Boohoo -kassesiden, skal du huske at klikke på den!

 • Er der salgshændelser på Boohoo?

  Ja. Nogle gode varer fra Boohoo kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer undertiden til en lav pris på grund af Boohoo rabatkoder. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få deres nedsatte produkter fra Boohoo på dk.boohoo.com.

 • Er der rabat på min første ordre på Boohoo?

  Selvfølgelig kan du! Boohoo meget tak til alle dem, der vælger og køber dets produkter, og derfor tilbyder Boohoo også specielle rabatter til nye kunder. I sin onlinebutik modtager du Boohoo rabatkoder, når du har underskrevet planen for det første ordres produkt.

Vælg en Boohoo rabatkode her på siden

Vore folk drive vores forretning fremad. Fra vores in-house mode redaktører skabe indhold til vores kanaler, til vores it-udviklere kørsel innovation på stedet dag efter dag, er vi på udkig efter folk fra alle baggrunde og færdigheder til at gøre deres virkning. Så uanset om du har fået et hoved for tal, ved, hvordan man skal fortolke catwalk tendenser for vores kunde, eller er en folk-person, der kan levere første klasses service, vi ønsker at høre fra dig.
Hvis du ønsker din ordre hurtigere, har vi en udtrykkelig mulighed, som er upåvirket af dette. Skal jeg betale told og IMPORT OPGAVER? Afhængig af værdien af ​​din ordre, din Boohoo parcel måske eller måske ikke blive opkrævet told eller importafgifter. Hvis din pakke er opladet, er det op til den person, der modtager pakken til at dække disse omkostninger. Desværre er disse afgifter er ud af Boohoo hænder, og varierer meget fra land til land, så vi er ikke i stand til at forudsige, hvad dine særlige afgifter kan være. For mere præcis information, vil vi foreslå, at komme i kontakt med din lokale toldsted, så du ikke er overrasket, hvis der er nogen uventede forsendelsesomkostninger på din ende. HVAD NU HVIS ingen er? En signatur kan ikke altid være behov for levering, og hvis der ikke er en tilgængelig til at tage levering vore transportører kan forsøge at lade det med en nabo eller i et sikkert sted. Et kort kan efterlades til at rådgive dette til dig, eller til at bekræfte, at pakken er blevet returneret til den lokale depot. Du kan derefter kontakte dem for at arrangere indsamling eller at planlægge en ny leveringsdato.