Hjem Alle kategorier Booking.com Rabatkode

Booking.com Rabatkode Januar 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Booking.com blev sidst opdateret den . Gå til booking.com for flere rabatter og kampagner.

  • Alle 50
  • Rabatkoder 2
  • Kampagner 48

Vælg en Booking.com rabatkode her på siden

Gratis for forbrugere, kun Trip Providers betale! Medmindre andet er angivet, vores service er gratis for forbrugerne, fordi, i modsætning til mange andre, vil vi ikke debitere dig for vores tur service eller tilføje yderligere (reservation) gebyrer til den sats. Du vil betale Trip Provider det relevante beløb som angivet i Trip Reservation (plus-omfang ikke inkluderet i kursrelevante gældende skatter, afgifter og gebyrer (hvis relevant)). Trip Providers betale en provision (der er en lille procentdel af produktets pris (f.eks værelse pris)) til Booking.com efter slutbrugeren har fuldbyrdet tjenesten eller produktet af Trip Provider (fx efter gæsten har boet på (og betalt) boliger). Trip Udbydere kan forbedre deres placering ved at øge deres provision (Synlighed Booster). Brugen af ​​synlighed Booster (ved at øge provision til gengæld for en bedre placering i rækkefølgen) er på hver tur Provider skøn og kan benyttes fra tid til anden og produkt til produkt, der tilbydes. Algoritmen af ​​placeringen vil tage en stigning i kommission i betragtning ved fastsættelsen af ​​Standard Ranking. Preferred Partners betale en højere provision til gengæld for en bedre placering i rækkefølgen. Kun Trip Providers, der har et kommercielt forhold med Booking.com (gennem en aftale) vil blive gjort tilgængelige på platformen (for deres B2B og / eller B2C markedsføring af deres produkt). Booking.com er ikke en åben platform (som Amazon eller eBay), hvor slutbrugere kan gøre deres produkt til rådighed (C2C platform); Booking.com tillader ikke ikke-professionelle parter til at tilbyde eller sælge deres produkter på eller gennem Booking.com.

Booking.com er en af ​​verdens største e-handelsvirksomheder, der er bygget på data innovation. Men vi er meget mere end bredden af ​​data eller linjer kode. Vi er det spændingen ved at første nat i et nyt sted. Spændingen af ​​den næste morgen. De venner lavet, rejser taget, mad samplet og aktiviteter prøvet. Vi sætte folk til at opleve verden.. Hver dag bliver mere end 1.550.000 overnatninger reserveres på vores platform. Så uanset om du er på forretningsrejse eller ferie, kan kunderne straks bestille deres ideelle indkvartering hurtigt og nemt med Booking.com - uden reservationsgebyr og bakkes op af vores løfte til pris match. Gennem vores Customer Experience Team, kan kunderne nå Booking.com 24/7 for at få hjælp og støtte i mere end 40 sprog, når som helst dag eller nat .. Vores mission er at sætte folk til at opleve verden, ved at tilbyde verdens bedste steder at bo og største steder og attraktioner at besøge i den mest bekvemme måde. For at nå dette mål, vil vi leve op til følgende god praksis: Vi holder af dig: og derfor tilbyder vores platform og kundeservice i 40 + sprog Vi bringer og giver dig mulighed for at opleve: 1.5m + egenskaber fra high (høj) ende til, hvad tjener dine behov for dit næste ophold på et hotel, motel, vandrehjem, B & B osv uanset hvor på kloden Vi bringer og giver dig mulighed for at opleve attraktioner og andre tur Providers Vi kan lette betalingen af ​​enhver (indgang) gebyr, køb eller leje af en hvilken som helst Trip produkt og service som bruger vores betalingstjeneste Vi hjælper dig (24/7): vores kundeservicecentre er her for at hjælpe dig 24-7-365-40 + Vi lytter til dig: vores platform er det produkt af hvad dU (brugerne) foretrækker og finder mest praktisk, når du bruger vores service vi hører dig: viser vi ucensurerede anmeldelser (af kunder, som rent faktisk har opholdt sig) vi lover dig en informativ, brugervenlig hjemmeside, der garanterer de bedste tilgængelige priser. Vi Prisgarantien