Hjem Alle kategorier BOXER TV Rabatkoder og tilbud

BOXER TV Rabatkoder og tilbud Oktober 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for BOXER TV blev sidst opdateret den . Gå til boxertv.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 4
 • Rabatkoder 1
 • Kampagner 3

BOXER TV almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min BOXER TV Rabatkoder online?

  BOXER TV Rabatkoder kan tilbyde dig en ekstra rabat på din shopping, her for at kontrollere, hvordan du indløser den: Kopier først din BOXER TV Tilbud og begynd at shoppe på hjemmesiden som normalt. Når du er færdig med at shoppe og går ind i kassen, skal du scanne efter kampagnekodefeltet og indsætte det BOXER TV Rabatter, du har kopieret før. Husk at bekræfte, om den samlede pris for din BOXER TV ordre er blevet ændret inden den endelige betaling.

 • Er der salgshændelser på BOXER TV?

  Ja. Nogle gode varer fra BOXER TV kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer undertiden til en lav pris på grund af BOXER TV rabatkoder. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få deres nedsatte produkter fra BOXER TV på boxertv.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på BOXER TV?

  Selvfølgelig kan du! BOXER TV meget tak til alle dem, der vælger og køber dets produkter, og derfor tilbyder BOXER TV også specielle rabatter til nye kunder. I sin onlinebutik modtager du BOXER TV rabatkoder, når du har underskrevet planen for det første ordres produkt.

Vælg en BOXER TV rabatkode her på siden

Som Boxer-kunde får du fri adgang til Boxer Play. Så kan du se alle tv-kanalerne i dit abonnement på mobil, tablet, computer eller via Chromecast overalt i Danmark og på din ferie i EU. Og du får ekstra nabolandskanaler med oveni (gælder ikke Boxer TV 2-kort). SE ejer desuden tv-udbyderen Stofa, der er Danmarks næststørste tv- og bredbåndsudbyder og leverer tv, bredbånd og telefoni på coax samt fiber og servicerer mere end 400.000 kunder. Selskabet er leverandør til en lang række antenneforeninger over hele landet, herunder til flere af de største antenneforeninger, bl.a. Antenneforeningen Aarhus, AN-TV i Aalborg og Nørresundby samt Antennesammenslutningen i Kolding. Stofa er én af de førende udviklere af innovative, digitale SmartTV-tjenester.
At arbejde hos Boxer betyder, at du er i en virksomhed, der spiller en vigtig rolle i den digitale transformation. Hos Boxer har vi mange forskellige kompetencer, og vi er altid på udkig efter nye talenter lige fra de bedste kundeservicemedarbejdere til stærke kompetencer inden for produktudvikling, marketing og salg.
Vi lægger også stor vægt på personlige egenskaber og er altid på udkig efter personer, der – med 100 % fokus på kunden - ønsker at være en del af den fremtid, vi står overfor. Vi arbejder målrettet, hvilket betyder frihed under ansvar og mulighed for selvstændigt at forfølge spændende spørgsmål. Vi giver dig mulighed for at udvikle dig både som generalist, specialist og leder.
Hos Boxer mener vi, at forskelle mellem mennesker bidrager til et dynamisk, kreativt og stimulerende arbejdsmiljø. Vi ser derfor hver rekruttering som en måde at øge mangfoldigheden i virksomheden.