Hjem Alle kategorier BOXER TV Rabatkoder

BOXER TV Rabatkoder Januar 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for BOXER TV blev sidst opdateret den . Gå til boxertv.dk for flere rabatter og kampagner.

  • Alle 3
  • Rabatkoder 0
  • Kampagner 3

Vælg en BOXER TV rabatkode her på siden

Som Boxer-kunde får du fri adgang til Boxer Play. Så kan du se alle tv-kanalerne i dit abonnement på mobil, tablet, computer eller via Chromecast overalt i Danmark og på din ferie i EU. Og du får ekstra nabolandskanaler med oveni (gælder ikke Boxer TV 2-kort). SE ejer desuden tv-udbyderen Stofa, der er Danmarks næststørste tv- og bredbåndsudbyder og leverer tv, bredbånd og telefoni på coax samt fiber og servicerer mere end 400.000 kunder. Selskabet er leverandør til en lang række antenneforeninger over hele landet, herunder til flere af de største antenneforeninger, bl.a. Antenneforeningen Aarhus, AN-TV i Aalborg og Nørresundby samt Antennesammenslutningen i Kolding. Stofa er én af de førende udviklere af innovative, digitale SmartTV-tjenester.
At arbejde hos Boxer betyder, at du er i en virksomhed, der spiller en vigtig rolle i den digitale transformation. Hos Boxer har vi mange forskellige kompetencer, og vi er altid på udkig efter nye talenter lige fra de bedste kundeservicemedarbejdere til stærke kompetencer inden for produktudvikling, marketing og salg.
Vi lægger også stor vægt på personlige egenskaber og er altid på udkig efter personer, der – med 100 % fokus på kunden - ønsker at være en del af den fremtid, vi står overfor. Vi arbejder målrettet, hvilket betyder frihed under ansvar og mulighed for selvstændigt at forfølge spændende spørgsmål. Vi giver dig mulighed for at udvikle dig både som generalist, specialist og leder.
Hos Boxer mener vi, at forskelle mellem mennesker bidrager til et dynamisk, kreativt og stimulerende arbejdsmiljø. Vi ser derfor hver rekruttering som en måde at øge mangfoldigheden i virksomheden.