Hjem Alle kategorier Caliroots Rabatkode

Caliroots Rabatkode Juli 2020

Aktive rabatkoder og tilbud for Caliroots blev sidst opdateret den . Gå til caliroots.dk for flere rabatter og kampagner.

  • Alle 29
  • Rabatkoder 5
  • Kampagner 24

Vælg en Caliroots rabatkode her på siden

Det er nemt at handle hos Caliroots.dk!
Vi sender til alle lande verden over. Du kan vælge en hvilken som helst vare fra en af vores 3 butikker (Cali Streetwear/SFD Sneaker Store/C Premium Store) og lægge dem i den samme kurv! Du behøver ikke en gang at blive medlem!
Sådan gør du:
Klik blot på den vare, du ønsker, vælg din størrelse, og læg den i kurven. For at betale skal du bare klikke på kurven øverst til højre på siden. Ved kassen skal du udfylde din adresse og kontaktoplysninger. Vælg dit foretrukne speditionsfirma. Vælg betalingsmetode. Klik på "Bestil nu".
Sådan!
Dine ordreoplysninger og oplysninger om, hvordan du logger på din Caliroots-konto bliver automatisk sendt til dig via e-mail. Besøg "Min profil" for at se din ordrehistorik, trackingnummer osv.
Hos Caliroots, vi beskytter dine personlige oplysninger og løbende arbejde på at sikre, at dine personlige data er beskyttet, når du bruger vores tjenester. Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvordan vi indsamler og bruger dine personlige data. Den beskriver også dine rettigheder, og hvordan du kan udøve dem. Det er vigtigt, at du læser og forstår den fortrolighedspolitik og føle sig trygge i vores behandling af dine personlige data. Du er altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål (du vil finde kontaktoplysninger nederst i dette dokument).