Hjem Alle kategorier CEWE Rabatkode

CEWE Rabatkode Januar 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for CEWE blev sidst opdateret den . Gå til cewe.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 47
 • Rabatkoder 19
 • Kampagner 28

CEWE almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min CEWE Rabatkoder online?

  Her er den detaljerede instruktion til brug af dit CEWE Tilbud: Log ind eller registrer en konto på cewe.dk. Denne proces på cewe.dk kan kræve, at du udfylder nogle vigtige personlige oplysninger som dine kontaktoplysninger og leveringsadresse. Der vises også et input til dig-boks under din CEWE indkøbskurv, hvilket er stedet for dig at indtaste din CEWE Rabatter. Når du er færdig med at indtaste, skal du ikke glemme at klikke på "Anvend" for at sikre dig, at koden er indløst!

 • Er der salgshændelser på CEWE?

  Ja. Nogle gode varer fra CEWE kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer af CEWE undertiden til lave priser, og dermed kan du spare meget på cewe.dk. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få eksklusive CEWE rabatkoder.

 • Er der rabat på min første ordre på CEWE?

  Jo da. Årsagen til den første ordre, der blev forkyndt, er, at CEWE ønsker at give flere CEWE rabatkoder til sine kunder, især for de nye kunder, der prøver at foretage nogle indkøb i butikken. Derfor er der ingen tvivl om, at dette er en stor chance for CEWE for dig at få besparelser på cewe.dk.

Vælg en CEWE rabatkode her på siden

Deltag i den store internationale fotokonkurrence CEWE Photo Award 2019 med dine bedste fotos under mottoet ”Our world is beautiful”. Uanset om du er ny, erfaren eller professionel fotograf, kan du vise os dit personlige syn på hverdagens fascinerende detaljer, eller du kan få os til at forundres over den store sammenhæng.
Andre fotomuligheder
Vi tilbyder også mange andre muligheder. Du kan fx downloade vores foto-app, hvor du bl.a. kan sende et postkort fra ferien. Du kan også bestille almindelige postkort via vores hjemmeside i sæt af 10 styks, ligesom du har mulighed for at lave specifikke takkekort eller julekort med foto.

Eller du kan udsmykke dit hjem med fotocollager og sort-hvide billeder til væggen. Endelig kan du naturligvis også læse mere om fotofremkaldelse: Bestil i dag og fremkald billeder hos CEWE. Vi har vundet mange kvalitetstest for såvel fotobøger som enkeltvise billeder i print og forstørrelser. I samme prisvindende printkvalitet kan du også fremkalde Instagram billeder og billeder fra Facebook – ligesom det er tilfældet med de altid populære babybilleder og andre gode billeder. Hvis du har et lille barn, kan du lave en babybog med billeder, som barnet selv kan bladre i og sågar savle på, uden at fotobogen går i stykker.
Brug desuden et af dine yndlingsmotiver til at lave et mobilcover med foto, fx et iPhone cover. Eller hvad med et puslespil med eget foto, som er en perfekt, kreativ gave til ham eller til hende, som du ikke ved, hvad du skal give. Det kan fx også være en gave til Mors dag.
Inden for fotokalendere er der forskellige varianter som bl.a. en ugekalender, fødselsdagskalender eller en evighedskalender.