Hjem Alle kategorier ComputerSalg Rabatkode

ComputerSalg Rabatkode maj 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for ComputerSalg blev sidst opdateret den . Gå til computersalg.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 8
 • Rabatkoder 0
 • Kampagner 8

ComputerSalg almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvilke betalingsmetoder accepterer ComputerSalg ?

  ComputerSalg behandles af banken.de og forsøger at begrænse dine oplysninger så meget som de kan, fordi dine data er vigtige for dem. Det er nemt at foretage en betaling med dit kreditkort for at betale det fra visummasterkortet DK og vanilje. Dette er sikre overførsler, så er du velkommen til at købe produkter.

 • Hvordan sporer jeg minComputerSalgpakke?

  Alle forsendelser fra ComputerSalg kan spores via et sporingsnummer. Du kan kontrollere sporingsnummeret der, for hvis der er et sporingsnummer, har de sendt din ordre, og hvis du ikke kan finde dem, betyder det, at de ikke har sendt dem endnu. Så ville det være bedst, hvis du ventede et stykke tid, så de kan sende det til dem.

 • Hvordan får jeg ComputerSalg dansk sprog på min Android-smartphone?

  Nogle af deres smartphones kommer fra andre markører, der slutter på dansk, men du kan få ComputerSalg det danske sprog på de fleste telefoner ved at installere deres app, og her kan du "tilsidesætte" standardindstillingerne i android og ændre sproget til det, du vil have. Det er simpelt, og lad os gå og bøje.

 • Får jeg en faktura for ComputerSalg mit køb?

  Ja, du modtager en faktura fra ComputerSalg på den angivne e-mail-adresse. De sender ikke en faktura med ordren. De anbefaler, at du gemmer dette, hvis der er problemer med varen, da dit fakturanummer skal bruges i forbindelse med en mulig klage. Så er du velkommen til at købe et produkt fra dem.

Vælg en ComputerSalg rabatkode her på siden

Computersalg har individuelle fragtpriser for HIS varer, men du kan altid finde den nøjagtige fragtpris lige under prisen på produktsiden. Ved bestilling af flere varer betales kun den dyreste fragt. Du modtager altid de samlede fragtomkostninger på den enkelte ordre, inden du bestiller ordren. Ved forbrugerkøb har du altid 14 dages afbestillingsret, når du handler på www.computersalg.dk. Ret til tilbagekaldelse løber fra den dag, du modtog din vare, indtil den dag, den returneres eller returneres. Computersalg skal med venlig hilsen anmode om, at varerne returneres senest 14 dage efter, at købet er blevet annulleret. Bemærk - Ret til tilbagekaldelse gælder ikke for erhvervskøb.