CPH Rabatkode og 50% Rabat December 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for CPH blev sidst opdateret den 02 December,2022. Gå til cph.dk for flere rabatter og kampagner.

CPH er godt gennemgået af kunder fra hele verden for gunstig kvalitet og overkommelige priser. Bedstrabatkoder.dk's mission er at tilbyde dig gyldig CPH Rabatkoder for at hjælpe dig med at bruge mindre, når du køber dine yndlingsartikler. Udforsk CPH Rabatkode og tilbud fra følgende kuponliste for at få besparelser på op til 50% i December 2022. Anvend bare disse arbejdsrabatkoder på dit køb og betal til en nedsat pris for dine produkter.

Mere
 • Alle (7)
 • Rabatkoder (1)
 • Kampagner (6)
 • Cyber Monday

CPH almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Skal jeg downloade CPH-appen?

  Ja. CPH giver dig en applikation, så du har alle flyoplysninger lige ved hånden. Du kan prøve det avancerede søgeværktøj via applikationen, hvor du kan finde alle personlige rejseoplysninger, flyinformationer i realtid samt ankomst- og afgangstider for flyvninger. Du kan bestille din parkeringsplads, tjekke ventetider for sikkerhedskontroller og se alle dine taxfree-reservationer i appen.
 • Har CPH parkeringspladser til handicappede?

  Ja. CPH tilbyder forskellige former for parkeringspladser for handicappede Pladser til passagerer med handicapskilte. Alle deres parkeringspladser har handicapparkeringspladser, men det har P15 og P17 ikke. I den udendørs parkeringsplads P8, der ligger øst for Terminal 3, kan du parkere din bil på en parkeringsplads på 3,5 x 5 meter. De har 2 handicapparkeringspladser ved siden af deres P7-parkeringsplads og gratis parkering i 90 minutter. Du skal huske at placere parkeringskoden og placere dit handicapparkeringskort tydeligt i bilen.
 • Hvilke betalingsmidler kan jeg bruge hos CPH?

  CPH giver dig betalingsmetoder fra Dankort, Visa, Mastercard, Maestro, JCB, Mobilepay og AMEX på hjemmesiden til at betale for de forskellige parkeringspladser, som de tilbyder. Du kan vælge en af de betalingsmetoder, der understøttes af CPH, i overensstemmelse med din individuelle situation for at reservere de parkeringspladser, du ønsker, og andre tjenester.
 • Har CPH VIP-service?

  Ja. CPH leverer eksklusiv VIP-service til dig, der ønsker at nyde en luksuriøs og afslappende oplevelse før din rejse. Du har adgang til private sikkerhedskontroller, din egen lounge, adgang til "personlige shoppere", mulighed for at levere mad til loungen og privat transport direkte fra loungen til flyet. For 1-5 personer kan de booke denne eksklusive VIP-oplevelse til din/jeres næste rejse.
 • Hvordan bruger jeg min CPH Rabatkode online?

  Her er den detaljerede instruktion til brug af dit CPH Rabatkoder: Log ind eller registrer en konto på cph.dk. Denne proces på cph.dk kan kræve, at du udfylder nogle vigtige personlige oplysninger som dine kontaktoplysninger og leveringsadresse. Der vises også et input til dig-boks under din CPH indkøbskurv, hvilket er stedet for dig at indtaste din CPH Kampagnekode. Når du er færdig med at indtaste, skal du ikke glemme at klikke på "Anvend" for at sikre dig, at koden er indløst!
 • Er der salgshændelser på CPH?

  Ja. CPH tilbyder eksklusive tilbud på bestemte specielle tidspunkter. Derfor gives CPH rabatkoder i bestemte dage i en begrænset periode på cph.dk. Du er nødt til at udnytte den afgørende dag for at få deres salgsprodukter af CPH for at få nogle fordele på cph.dk.
 • Er der rabat på min første ordre på CPH?

  Jo da. Årsagen til den første ordre, der blev forkyndt, er, at CPH ønsker at give flere CPH rabatkoder til sine kunder, især for de nye kunder, der prøver at foretage nogle indkøb i butikken. Derfor er der ingen tvivl om, at dette er en stor chance for CPH for dig at få besparelser på cph.dk.

Lignende onlinebutikker med rabatkoder

 • Viaplay

  Frokost startende ved 69 DKK

  Gyldig indtil 24-01-23 Alle Viaplay Kuponer
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Alt-lingeri.dk

  Alle Nyheder -25%

  Gyldig indtil 30-12-22 Alle Alt-lingeri.dk Kuponer
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Plakattrykkeren

  Op Til 50% rabatkode PlakatTrykkeren Black Friday tilbud

  Gyldig indtil 08-06-23 Alle Plakattrykkeren Kuponer
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Homeroom

  Op Til 70% værdikode Rabat* På Møbler & Indretning

  Gyldig indtil 30-12-22 Alle Homeroom Kuponer
  Vis Rabat
  TILBUD
 • About You

  ABOUT YOU Black Friday: op til 70% på alt gratis fragt

  Gyldig indtil 30-11-22 Alle About You Kuponer
  Vis Kode
  KODE
 • Jewls

  NYT Design tag fat 40% Rabatkoder

  Gyldig indtil 02-01-23 Alle Jewls Kuponer
  Vis Rabat
  TILBUD

Måske er du interesseret