Hjem Alle kategorier CTI Party Rabatkode

CTI Party Rabatkode September 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for CTI Party blev sidst opdateret den . Gå til ctiparty.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 11
 • Rabatkoder 3
 • Kampagner 8

CTI Party almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min CTI Party Rabatkoder online?

  CTI Party Rabatkoder kan tilbyde dig en ekstra rabat på din shopping, her for at kontrollere, hvordan du indløser den: Kopier først din CTI Party Tilbud og begynd at shoppe på hjemmesiden som normalt. Når du er færdig med at shoppe og går ind i kassen, skal du scanne efter kampagnekodefeltet og indsætte det CTI Party Rabatter, du har kopieret før. Husk at bekræfte, om den samlede pris for din CTI Party ordre er blevet ændret inden den endelige betaling.

 • Er der salgshændelser på CTI Party?

  Ja. CTI Party tilbyder eksklusive tilbud på bestemte specielle tidspunkter. Derfor gives CTI Party rabatkoder i bestemte dage i en begrænset periode på ctiparty.dk. Du er nødt til at udnytte den afgørende dag for at få deres salgsprodukter af CTI Party for at få nogle fordele på ctiparty.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på CTI Party?

  Selvfølgelig kan du! CTI Party meget tak til alle dem, der vælger og køber dets produkter, og derfor tilbyder CTI Party også specielle rabatter til nye kunder. I sin onlinebutik modtager du CTI Party rabatkoder, når du har underskrevet planen for det første ordres produkt.

Vælg en CTI Party rabatkode her på siden

Ctiparty.dk drives af 123Party Sp. z.o.o. i Polen. Et firma der er sammensat af flere leverandører, webbureau og investorer, alle som har til hensigt at drive webshops i Polen, Tyskland og Danmark. Alle produkter vil blive sendt direkte fra forskellige lager, fabrikker direkte til slut brugeren, og typisk med stort besparelser for den enkelte bruger. 123Party Sp. z.o.o. sender dine produkter straks og typisk vil det være 20% - 30% billigere at handle på shoppen, dog med 3-5 dages levering, men til de lave fragtpriser.
Konfirmationsfesten er en stor begivenhed, som kræver lidt over det sædvanlige af både tøj, menu og borddækning.
I modsætning til fødselsdag, fejrer man kun konfirmation en gang i sit liv, og det bør naturligvis markeres med stil. En konfirmation fordrer således et veldækket bord med duge, bordkort og diverse bordpynt.
CTI Party har et stort udvalg af festartikler, herunder bordpynt, der kan bruges til en konfirmation. Til kagen eller bordet kan vi naturligvis tilbyde en klassisk konfirmationsfigur, der forestiller en konfirmand eller konfirmandinde.
Et godt fundament
Holder man konfirmationen hjemme, kan man hurtigt løbe tør for duge: Det bedste udtryk opnås som regel, hvis alle borde er ensartet beklædt. CTI Party har forskellige former for rulleduge, der udgør et godt underlag for en flot borddækning og som fås i længder fra 25 til 50 meter.
Rulledugene kan bruges til flere fester, da de er i en kraftig kvalitet, som kan aftørres. Vores Dunicel og Dunisilk duge er ikke til at skelne fra stofduge - de lægger sig pænt ned over bordets kanter, men skal ikke stryges.
Som supplement til dugene fører vi bordløbere i samme høje kvalitet, der kan tåle lidt af hvert. Som alternativ til de stoflignende bordløbere, kan du vælge organza eller tyl i rullevis - disse festlige tekstiler kan genbruges til alle mulige formål, f.eks. udklædningstøj, julepynt og giftwrapping.
Vi fører duge i mange forskellige farver, så du kan matche den valgte bordpynt til din konfirmation. En hvid dug er det sikre valg - her kan man give den gas med bordpynt i alle mulige farver.