Hjem Alle kategorier Danish Skin Care Kupon og 20% Rabat

Danish Skin Care Kupon og 20% Rabat August 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Danish Skin Care blev sidst opdateret den . Gå til danishskincare.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 9
 • Rabatkoder 1
 • Kampagner 8

Danish Skin Care almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvilke betalingsmetoder tilbyder Danish Skin Care?

  Danish Skin Care giver dig mulighed for at bruge Danmark, Mobilepay, Visa, Viabill betalingsmetoder til de forskellige hudplejeprodukter de sælger samt iqta produkter og alle priser på hjemmesiden er i danske kroner (DKK). Hvis du vælger at vise priser i andre valutaer, skal du være opmærksom på prisforskellene. Du kan vælge en af de betalingsmetoder, som de understøtter, til at betale for den hudpleje og andre produkter, som din hudtype kræver, afhængigt af dine individuelle omstændigheder.

 • Tilbyder Danish Skin Care gratis fragt?

  Ja. Gratis levering er en Danish Skin Care-fordel for kunder, der bestiller for over 999 DKK (eller køber et komplet sæt), og din ordre sendes samme dag, hvis du bestiller inden kl. 12.00 på en hverdag. Det tager normalt 1-2 arbejdsdage at sende din ordre til Danmark. Du skal være opmærksom på, at leveringstiden for ordrer, der sendes til andre steder, vil være længere. Når du bestiller, kan du vælge at få den leveret til din dør, garage eller et andet sted, du ønsker.

 • Hvad er den hudtest, der tilbydes af Danish Skin Care?

  Dette er for at give dig en skræddersyet hudplejerutine, der passer til din hud, og Danish Skin Care inviterer dig til at deltage i deres unikke hudtest, som er baseret på årtiers uafhængige kliniske data bag hudplejeprodukter og ingredienser. Gennem deres unikke test kan du lære om din huds tekstur, og de kan også tilbyde dig den mest passende løsning på dine hudproblemer baseret på dine testresultater.

 • Hvordan bruger jeg min Danish Skin Care Kupon online?

  For at anvende din Danish Skin Care Salg skal du først tilføje noget, du kan lide, i indkøbskurven. Når købet er gennemført, skal du gå ind på betalingssiden, hvor danishskincare.dk kræver, at du udfylder nogle relevante personlige oplysninger såsom leveringsadresse og e-mail. Når alle ovenstående trin er gennemført på danishskincare.dk, vil du se et indtastningsfelt for promokode på den samme side, bare udfyld dit eget Danish Skin Care Rabatkupon og klik på Apply for at gennemføre!

 • Er der salgshændelser på Danish Skin Care?

  Ja. På det rigtige websted for Danish Skin Care kan du finde ud af, at deres nogle varer understøttes med specielle kuponkoder på Danish Skin Care, og du kan købe deres specialvarer til en lavere pris på Danish Skin Care. For eksempel er prisen på nogle af deres varer fra Danish Skin Care undertiden meget lav. Disse produktrabatter på Danish Skin Care er dog altid kortvarige hos danishskincare.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Danish Skin Care?

  Selvfølgelig kan du! Danish Skin Care meget tak til alle dem, der vælger og køber dets produkter, og derfor tilbyder Danish Skin Care også specielle rabatter til nye kunder. I sin onlinebutik modtager du Danish Skin Care rabatkoder, når du har underskrevet planen for det første ordres produkt.