DiningSix Rabatkode og 15% Rabat April 2023

Aktive rabatkoder og tilbud for DiningSix blev sidst opdateret den 29 Marts,2023. Gå til diningsix.dk for flere rabatter og kampagner.

Oplev fantastiske DiningSix genstande fra omfattende kategorier på det officielle DiningSix websted. Hvis du vil spare ekstra, skal du huske at tjekke den nyeste DiningSix Rabatkode og få stor fordel af nutidens DiningSix Rabatkoder. Alle DiningSix kampagner og tilbud er nøje udvalgt af vores professionelle personale, så vær sikker på at de er 100% gyldige og arbejder på din ordre. Klik bare på følgende Kampagnekode for at afsløre rabatter, du ikke havde forestillet dig.

Mere
 • Alle (7)
 • Rabatkoder (1)
 • Kampagner (6)

DiningSix almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan kan jeg få gratis forsendelse hos DiningSix?

  Forsendelsesomkostninger for varer du bestiller hos DiningSix afhænger af restaurantens beliggenhed fra leveringsadressen, men DiningSix opkræver minimum 350 kr. For fragt uanset afstanden. For mere specifikke forsendelsesomkostninger kan du finde detaljer på ordresiden. Ønsker du at returnere den, uanset hvilken restaurant du har bestilt fra, skal den returneres til København eller Aarhus Det er ikke muligt at modtage retur hver dag Det er bedst at købe en afbestillingsforsikring, ellers bliver det svært at returnere.
 • Sælger DiningSix gavekort?

  For at løse besværet med ikke at vide, hvordan man matcher og vælger retter, har DiningSix lanceret tre strømlinede SmagsBox, deres priser er henholdsvis 500 kr, 1000 kr og 1500 kr. Du kan vælge direkte mellem disse tre SmagsBoxes, som måske falder mere i din smag og sparer dig for mange penge end din egen. Det skal bemærkes, at den SmagsBox, du har købt, kun kan bruges én gang i en enkelt restaurant, ikke flere gange, og den er gyldig i to år, DiningSix leverer ikke sin fornyelsesservice, så du må hellere bruge den hurtigst muligt.
 • Sådan løste jeg problemet med allergener hos DiningSix?

  Fordi menuen på DiningSix er meget rig på variation, så du kan nyde delikatesser fra forskellige regioner, kan der være nogle ingredienser, der kan forårsage, at du får en allergisk reaktion. Vær sikker på, den har tilstrækkelige løsninger til skræddersyede eksklusive retter til dig, alt du skal gøre er at logge ind på dens hjemmeside for at tjekke dens kontaktoplysninger, telefonopkald og e-mails er acceptable, informer den, så skal du ikke nødt til at bekymre sig. Du vil nyde en god smagsoplevelse. Du kan også vælge et vegetarisk alternativ til nogle af disse ingredienser, hvilket kan gøres.
 • Hvilke betalingsmetoder accepterer DiningSix?

  For bedre at kunne betjene alle kunder, og også ud fra restaurantens driftssted, kan de retter du bestiller på DiningSix kun afregnes i DKK, dog kan du vælge en række forskellige betalingsmetoder. Det inkluderer Dankort, Visa/Dankort, MasterCard eller Visa online betaling. Det samlede betalingsbeløb inkluderer 25 % moms og eventuelle ekspeditions- og transaktionsgebyrer. Du vil se den detaljerede sammensætning af beløbet inden endelig betaling. Derudover holder forretningen ikke dit betalingsfortrolighed, og alle processer udføres i et sikkert miljø.
 • Hvordan bruger jeg min DiningSix Rabatkode online?

  DiningSix Rabatkode kan tilbyde dig en ekstra rabat på din shopping, her for at kontrollere, hvordan du indløser den: Kopier først din DiningSix Rabatkoder og begynd at shoppe på hjemmesiden som normalt. Når du er færdig med at shoppe og går ind i kassen, skal du scanne efter kampagnekodefeltet og indsætte det DiningSix Kampagnekode, du har kopieret før. Husk at bekræfte, om den samlede pris for din DiningSix ordre er blevet ændret inden den endelige betaling.
 • Er der salgshændelser på DiningSix?

  Ja. Nogle gode varer fra DiningSix kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer undertiden til en lav pris på grund af DiningSix rabatkoder. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få deres nedsatte produkter fra DiningSix på diningsix.dk.
 • Er der rabat på min første ordre på DiningSix?

  Bestemt er svaret på din usikre anmodning om DiningSix ja. Mens du handler på DiningSix, tilbydes der muligvis rabatkoder DiningSix til dig uden krav. Og du kan nyde den spændende fordel ved DiningSix gratis, så længe du gerne vil placere din første ordre på diningsix.dk.

Lignende onlinebutikker med rabatkoder

 • Kingfish

  Brug 40% reduktion På D511

  Gyldig indtil 28-03-23 Alle Kingfish Kuponer
  Vis Kode
  KODE
 • Kondomvarehuset

  Tilmeld nyhedsbrev for at modtage tilbud og nyheder fra Kondomvarehuset

  Gyldig indtil 13-08-23 Alle Kondomvarehuset Kuponer
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Ladybox

  20% Rabatkupon på dit abonnement

  Gyldig indtil 22-04-23 Alle Ladybox Kuponer
  Vis Kode
  KODE
 • Keke Lashes

  Gratis fragt på køb over 500 DKK

  Gyldig indtil 23-06-23 Alle Keke Lashes Kuponer
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Simple Feast

  Som ny bruger hos wolt får du 150,- rabat fordelt på de første 3 køber

  Gyldig indtil 23-04-23 Alle Simple Feast Kuponer
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Boohoo

  Tilmeld dig boohoo nyhedsbrevet og modtag en 10% reduktionkode

  Gyldig indtil 11-04-23 Alle Boohoo Kuponer
  Vis Kode
  KODE

Måske er du interesseret