Hjem Alle Butikker Djurs Sommerland

Djurs Sommerland Rabatkode og 50% Rabat December 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Djurs Sommerland blev sidst opdateret den 02 December,2022. Gå til djurssommerland.dk for flere rabatter og kampagner.

Djurs Sommerland -teamet er fokuseret på at levere de mest overkommelige varer til kunder fra hele verden. Det er engageret og dedikeret til at hjælpe dig med at finde de bedste produkter, der passer til dine individuelle behov. I December 2022 giver de Djurs Sommerland Rabatkoder og kuponer til deres kære kunder for at spare op til 50%. Vær opmærksom på Djurs Sommerland -kuponlisten på bedstrabatkoder.dk, så vi får dig dækket med den nyeste Djurs Sommerland Kampagnekode.

Mere
 • Alle (7)
 • Rabatkoder (1)
 • Kampagner (6)
 • Cyber Monday

Djurs Sommerland almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Skal jeg tilmelde mig nyhedsbrevet hos Djurs Sommerland?

  Ja. Når du tilmelder dig deres nyhedsbrev på Djurs Sommerland, får du sjove og forskellige tilbud direkte i din indbakke. Som abonnent kan du deltage i en lodtrækning og vinde 4 gratis billetter. Samtidig kan du holde dig opdateret om, hvad der sker i parken, gode tilbud og nyheder om interessante konkurrencer med de nyhedsbreve, du modtager.
 • Skal jeg downloade Djurs Sommerland-appen?

  Ja. Download og brug den app, som Djurs Sommerland har lanceret, og du kan få nyttige oplysninger direkte på din mobiltelefon. Du kan tjekke ventetider for de mest populære forlystelser, se højdeoversigter og kort over parken. Desuden kan du få en oversigt over restauranter, tjekke åbningstider og købe billetter. Desuden kan du tilknytte dit sæsonkort til appen, så du kan bruge det.
 • Hvordan betaler jeg hos Djurs Sommerland?

  Når du køber billetter, gavekort og foretager reservationer hos Djurs Sommerland, kan du betale med Dankort, Visa/Dankort, VisaElectron, Visa, Maestro Mastercard og Mobilepay. Kreditkorttransaktioner udføres på en separat sikker server med fuld kryptering af alle kreditkortoplysninger.
 • Kan jeg købe et gavekort hos Djurs Sommerland?

  Ja. Hos Djurs Sommerland kan du købe enten et gavekort til et engangsbesøg (290 og 315 kr.) eller et gavekort, der indeholder et sæsonkort (599 og 750 kr.). Med dette gavekort kan modtageren opleve Danmarks bedste rutsjebaner og mere end 60 sjove forlystelser for børn i alle størrelser!
 • Hvordan bruger jeg min Djurs Sommerland Rabatkode online?

  For at bruge Djurs Sommerland Rabatkode skal du først tilføje de produkter, du elsker, i indkøbskurven og gå videre til kassen. Når du har udfyldt de krævede personlige oplysninger på djurssommerland.dk, kan du let bemærke et felt, der siger "Djurs Sommerland Kampagnekode" eller noget der er relateret til det i nærheden af betalingsdelen. Dette er, hvor dit Djurs Sommerland Rabatkoder skal indtastes. Endelig, hvis der er en "Anvend" -stykke ved siden af boksen på djurssommerland.dk -kassesiden, skal du klikke på den, og nu kan du nyde den specielle rabat, som Djurs Sommerland forbereder dig!
 • Er der salgshændelser på Djurs Sommerland?

  Ja. Nogle gode varer fra Djurs Sommerland kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer af Djurs Sommerland undertiden til lave priser, og dermed kan du spare meget på djurssommerland.dk. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få eksklusive Djurs Sommerland rabatkoder.
 • Er der rabat på min første ordre på Djurs Sommerland?

  Selvfølgelig kan du! Djurs Sommerland meget tak til alle dem, der vælger og køber dets produkter, og derfor tilbyder Djurs Sommerland også specielle rabatter til nye kunder. I sin onlinebutik modtager du Djurs Sommerland rabatkoder, når du har underskrevet planen for det første ordres produkt.

Lignende onlinebutikker med rabatkoder

 • ASOS

  Black Friday - Op til 80% på ALT + Ekstra 15% reduktiontkod

  Gyldig indtil 30-11-22 Alle ASOS Kuponer
  Vis Kode
  KODE
 • Børn I Balance

  Op Til 50% Rabat på Børn i Balance Black Friday

  Gyldig indtil 26-05-23 Alle Børn I Balance Kuponer
  Vis Rabat
  TILBUD
 • 55 Grader Nord

  Spar op to 54% på outlet produkter

  Gyldig indtil 26-12-22 Alle 55 Grader Nord Kuponer
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Parfume Klik

  Spar op to 13% på udvalgt Bruno Banani Man Deodorant Spray 50ml

  Gyldig indtil 09-01-23 Alle Parfume Klik Kuponer
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Reebok

  Reebok OUTLET - Spar op til 40%

  Gyldig indtil 30-05-23 Alle Reebok Kuponer
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Erling Christensen

  Black Week - SovevÆrelset - Få Op Til 50% kampagnekode

  Gyldig indtil 30-11-22 Alle Erling Christensen Kuponer
  Vis Rabat
  TILBUD

Måske er du interesseret