Hjem Alle kategorier Experimentarium Rabatkode og 20% Rabat

Experimentarium Rabatkode og 20% Rabat August 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Experimentarium blev sidst opdateret den . Gå til shop.experimentarium.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 9
 • Rabatkoder 0
 • Kampagner 9

Experimentarium almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvilke betalingsmetoder tilbyder Experimentarium?

  Experimentarium modtager betalinger fra dig via Dankort / VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Eurocard, Diners Club og JCB. De trækker først betalingen fra din konto, når du modtager billetterne eller den fysiske levering. Du skal blot vælge en betalingsmetode på betalingssiden for at købe dine billetter i henhold til dine individuelle betalingsbetingelser.

 • Tilbyder Experimentarium gratis fragt?

  Ja. Når dit køb overstiger 1.000 DKK, leverer Experimentarium dit køb gratis til pakkeshoppen eller til din privatadresse. Leveringstiden er ca. 3-5 arbejdsdage. Du skal være opmærksom på, at de kun sender fysisk til Danmark, de sender ikke fysisk til udlandet. For at gøre det så fleksibelt som muligt, giver de dig mulighed for at vælge en række forskellige forsendelsesmetoder. Så du kan vælge at få den leveret til pakkeshoppen eller til din privatadresse.

 • Tilbyder Experimentarium gavekort?

  Ja. Minimumsbeløbet for et gavekort fra Experimentarium er 200 DKK, og du kan købe et gavekort til en værdi af op til 5.000 DKK, det nøjagtige beløb afhænger af dit valg. Dette gavekort er den perfekte gave til nysgerrige mennesker i alle aldre. Gavekort kan bruges til adgang til udstillinger, årskort og til deres butik. Når du har købt deres gavekort, sender de det desuden til dig i PDF-format i din e-mail.

 • Tilbyder Experimentarium et årskort?

  Ja. Experimentarium tilbyder et årskort til en reduceret pris. Det betyder, at du med dit årskort fra dem kan besøge deres udstillinger gratis i et helt år. Husk, at indehavere af årskortet får 10 % rabat i butikker (men ikke på bøger/konfekture/drikkevarer) og restauranter. Hvis du køber en af deres billetter, har du mulighed for at modregne billettens pris inden for 30 dage efter køb af et årskort i butikken.

 • Hvordan bruger jeg min Experimentarium Rabatkode online?

  Experimentarium Rabatkode kan tilbyde dig en ekstra rabat på din shopping, her for at kontrollere, hvordan du indløser den: Kopier først din Experimentarium Rabatkoder og begynd at shoppe på hjemmesiden som normalt. Når du er færdig med at shoppe og går ind i kassen, skal du scanne efter kampagnekodefeltet og indsætte det Experimentarium Kampagnekode, du har kopieret før. Husk at bekræfte, om den samlede pris for din Experimentarium ordre er blevet ændret inden den endelige betaling.

 • Er der salgshændelser på Experimentarium?

  Ja. Experimentarium tilbyder eksklusive tilbud på bestemte specielle tidspunkter. Derfor gives Experimentarium rabatkoder i bestemte dage i en begrænset periode på shop.experimentarium.dk. Du er nødt til at udnytte den afgørende dag for at få deres salgsprodukter af Experimentarium for at få nogle fordele på shop.experimentarium.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Experimentarium?

  Jo da. Årsagen til den første ordre, der blev forkyndt, er, at Experimentarium ønsker at give flere Experimentarium rabatkoder til sine kunder, især for de nye kunder, der prøver at foretage nogle indkøb i butikken. Derfor er der ingen tvivl om, at dette er en stor chance for Experimentarium for dig at få besparelser på shop.experimentarium.dk.