Hjem Alle kategorier Fitnessnord Rabatkode

Fitnessnord Rabatkode maj 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Fitnessnord blev sidst opdateret den . Gå til fitnessnord.com for flere rabatter og kampagner.

  • Alle 20
  • Rabatkoder 6
  • Kampagner 14

Vælg en Fitnessnord rabatkode her på siden

Adgang og brug af hjemmesiden
Adgang til og brug af hjemmesiden er underlagt, og derfor vil dette blive reguleret af denne juridiske meddelelse, uden at dette berører de særlige betingelser, der gælder for specifikke tjenester, der indgår i den.
Jo mere adgang og brug af hjemmesiden er betingelsen for brugeren (herefter "brugeren" i entallet og "brugeren" i flertallet) på hjemmesiden og accepten i sin helhed og uden forbehold af brugeren af ​​hele indholdet af den juridiske meddelelse i den version, der offentliggøres på hjemmesiden på tidspunktet for adgangen og alle yderligere dokumenter, der er nævnt i denne juridiske meddelelse.
Derfor accepterer brugerne også ved at acceptere indholdet af den juridiske meddelelse også FITNESSNORD Cookies og privatlivspolitikker samt blandt andet deltagelsesaftalen.

UPDATE
Vi forbeholder os retten til at ændre eller opdatere de oplysninger, der vises på hjemmesiden såvel som dette juridiske meddelelse, til enhver tid og uden forudgående varsel, som brugeren er ansvarlig for at gennemgå dem på det tidspunkt, hvor de er tilgængelige eller tilgængelige. Brugen af ​​ydelserne skal indebære accept i den version af den juridiske meddelelse, der er gældende på tidspunktet for brug eller indgåelse af kontrakten.