Hjem Alle kategorier Flybillet Rabatkoder og tilbud

Flybillet Rabatkoder og tilbud Januar 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Flybillet blev sidst opdateret den . Gå til flybillet.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 29
 • Rabatkoder 2
 • Kampagner 27

Flybillet almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min Flybillet Rabatkoder online?

  For at bruge Flybillet Rabatkoder skal du først sætte varerne i Flybillet indkøbskurv og fortsætte til næste trin - checkout. Når du har logget ind eller oprettet en ny konto på flybillet.dk, kan du finde et felt med navnet "Flybillet Tilbud" eller noget der er relateret til det på den samme webside. Det er her, dit Flybillet Rabatter skal udfyldes. Hvis der til sidst er en "Anvend" - stykke ved siden af feltet på Flybillet -kassesiden, skal du huske at klikke på den!

 • Er der salgshændelser på Flybillet?

  Ja. På det rigtige websted for Flybillet kan du finde ud af, at deres nogle varer understøttes med specielle kuponkoder på Flybillet, og du kan købe deres specialvarer til en lavere pris på Flybillet. For eksempel er prisen på nogle af deres varer fra Flybillet undertiden meget lav. Disse produktrabatter på Flybillet er dog altid kortvarige hos flybillet.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Flybillet?

  Jo da. Årsagen til den første ordre, der blev forkyndt, er, at Flybillet ønsker at give flere Flybillet rabatkoder til sine kunder, især for de nye kunder, der prøver at foretage nogle indkøb i butikken. Derfor er der ingen tvivl om, at dette er en stor chance for Flybillet for dig at få besparelser på flybillet.dk.

Vælg en Flybillet rabatkode her på siden

Vores mål er at tilbyde dig markedets laveste priser på rejser! Du kan booke rejsen nemt og trygt hos Flybillet. Hos os finder du et bredt udbud af rejser blandt 650 flyselskaber, 300.000 hoteller, ferieboliger i op mod 80 lande samt udlejningsbiler i alle størrelser og prisklasser.
Pas, visum og vaccinationer
Værd at vide om pas, visum og vaccinationer
Husk altid, at du som rejsende selv er ansvarlig for at have nødvendig og korrekt dokumentation til din rejse. Du skal altid sørge for på forhånd at undersøge, hvilke krav der stilles til pas, visum og vaccinationer for netop din destination.
Dit pas skal altid være gyldigt under hele rejsen, og i nogen tilfælde op til 6 måneder efter hjemrejsen. Også når du rejser i et Schengen land, skal du have dit pas med. Og dine børn skal have deres eget pas. Vær ekstra opmærksom, hvis du rejser på et dansk fremmedpas, og kontakt din ambassade for at undersøge, hvilke krav der eventuelt stilles - reglerne er ikke de samme som for danske pas! Læs mere om de gældende visumregler og find rejsevejledninger for hele verden på Udenrigsministeriets hjemmeside, klik her I enkelte lande er det påkrævet med visse vacciner, men for rigtig mange andre rejsemål er det også en god ide at lade sig vaccinere inden man rejser. Inden din afrejse bør du altid tjekke om du har de nødvendige og anbefalede vaccinationer for at rejse i de pågældende land. Hvis der er et krav om, at du skal være vaccineret mod en bestemt sygdom, er det vigtigt at få en vaccinationsattest. Du kan finde relevant information om både vaccinationer og sundhed generelt i forbindelse med udlandsrejse på Danske Lægers Vaccinations Services webside, klik her
Hvis du har brug for daglig medicin på din rejse så tag det med i håndbagagen. Så får du ikke problemer, hvis uheldet skulle være ude og du mister din kuffert under rejsen. Husk, at du skal kunne dokumentere at medicinen er ægte og nødvendig for dig, så medbring recept, lægeerklæring eller Pillepas.
Hvis du har medicin med på rejsen, skal du muligvis have udstedt et pillepas. Passet skal bruges, når du rejser i andre Schengen-lande, og det er kun nødvendigt til visse former for medicin. Pillepasset er gratis og udstedes på alle landets apoteker. Der er normalt en ekspeditionstid på 1 døgn. Når du bestiller pillepasset, skal du medbringe dit almindelige pas.