Hjem Alle kategorier Fusion Rabatkode og 20% Rabat

Fusion Rabatkode og 20% Rabat August 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Fusion blev sidst opdateret den . Gå til fusion.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 10
 • Rabatkoder 0
 • Kampagner 10

Fusion almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Kan jeg få gratis fragt hos Fusion?

  Ja, Fusion støtter gratis levering i visse tilfælde og leverer din ordre gratis til pakkeshoppen, når du køber tøj og andre produkter på deres hjemmeside for over 500 kr. Det eneste du skal vide er, at GLS-hjemmelevering koster 30 NOK. De sender til alle EU-lande, og når du køber inden kl. 13.00 på en hverdag, sendes de samme dag med levering næste dag.

 • Hvorfor skal jeg blive klubmedlem i Fusion?

  Fusion-medlemssystemet er et fællesskab for alle, der er interesseret i sport og en aktiv hverdag. Når du tilmelder dig deres klubmedlemskab, får du 10 % rabat på din første ordre. Derefter kan du også nyde godt af unikke medlemsrabatter, og som medlem har du gratis adgang til ekspertchats. Derudover kan du modtage særlige artikler, nyheder og vejledninger om det træningstøj, de sælger, og alle deres andre produkter.

 • Tilbyder Fusion gavekort?

  Ja. Gavekort er den perfekte løsning til at glæde dine kære, og Fusion tilbyder dig et udvalg af mange beløb som f.eks. 250, 500 og 650 kr. Du modtager gavekortet straks (inden for 30 minutter) pr. e-mail. Det giver dig mulighed for at udskrive dit gavekort med det samme og give det til din elskede, som derefter frit kan vælge det sportstøj og de andre produkter, de ønsker.

 • Hvilke betalingsmetoder accepterer Fusion?

  Når du køber dit yndlingssportstøj og andre produkter på Fusion-webstedet, kan du vælge mellem Dankort, Matercard, Mobilepay og Visa for at gennemføre din betalingsproces. Du kan vælge den betalingsmetode, der passer bedst til din personlige situation. Du kan også drage fordel af det sikre betalingsmiljø, som de altid skaber for dig, så du kan gennemføre dine betalinger sikkert på hjemmesiden.

 • Hvordan bruger jeg min Fusion Rabatkode online?

  For at bruge Fusion Rabatkode skal du først tilføje de produkter, du elsker, i indkøbskurven og gå videre til kassen. Når du har udfyldt de krævede personlige oplysninger på fusion.dk, kan du let bemærke et felt, der siger "Fusion Kampagnekode" eller noget der er relateret til det i nærheden af betalingsdelen. Dette er, hvor dit Fusion Rabatkoder skal indtastes. Endelig, hvis der er en "Anvend" -stykke ved siden af boksen på fusion.dk -kassesiden, skal du klikke på den, og nu kan du nyde den specielle rabat, som Fusion forbereder dig!

 • Er der salgshændelser på Fusion?

  Ja. Nogle gode varer fra Fusion kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer undertiden til en lav pris på grund af Fusion rabatkoder. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få deres nedsatte produkter fra Fusion på fusion.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Fusion?

  Selvfølgelig kan du! Fusion meget tak til alle dem, der vælger og køber dets produkter, og derfor tilbyder Fusion også specielle rabatter til nye kunder. I sin onlinebutik modtager du Fusion rabatkoder, når du har underskrevet planen for det første ordres produkt.