Hjem Alle kategorier Gina Tricot Rabatkode

Gina Tricot Rabatkode Juli 2020

Aktive rabatkoder og tilbud for Gina Tricot blev sidst opdateret den . Gå til ginatricot.com for flere rabatter og kampagner.

  • Alle 24
  • Rabatkoder 1
  • Kampagner 23

Vælg en Gina Tricot rabatkode her på siden

Gina Tricot er en svensk modekæde, der tilbyder spændende og feminin mode til kvinder i over 30 lande. Vores styrke har altid været det enkle, både i vores design og i vores måde at arbejde på. Vi brænder for mode og har det som vores målsætning at tilbyde kunderne en ny og interessant shoppingoplevelse.
Fra jerseytop til international modedestination. Masser af mode til få penge – sådan lød forretningsidéen fra første stund omkring familien Appelqvists køkkenbord hjemme i Borås. Den forjættende tanke om at kunne give den kvindelige kunde en glædelig overraskelse, hver gang hun kiggede på prismærket, var startskuddet til Gina Tricot, som blev grundlagt i 1997. Dengang var der fokus på jerseytoppe og 12 fysiske butikker i Sverige.
I dag har Gina Tricot over 180 butikker rundt om i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Tyskland samt e-handel i hele Europa. Ud af de omkring 1.900 ansatte er 98 % kvinder. For os hos Gina Tricot er det vigtigt at skabe stolthed indefra og ud. Vi er en virksomhed, der vælger at investere i og satse på kvinder.
Vores mål er, at du skal modtage dine varer inden for 1-3 arbejdsdage. Leveringstiden kan dog variere afhængigt af antallet af bestillinger, der skal håndteres, samt omstændigheder, som Gina Tricot ikke har kontrol over, f.eks. forsinkelser hos transportøren.
Vi bruger ikke delleverancer. Når kundens ordre leveres, debiteres beløbet for de afsendte varer. Når varerne sendes af sted, sendes der en leveringsbekræftelse pr. e-mail. Det fremgår af leveringsbekræftelsen, om ordren sendes til et udleveringssted eller direkte hjem til kunden. Hvis varerne sendes til et udleveringssted, får du en sms, når varerne er klar til afhentning. Pakken kan spores via kolli-id på nettet.
Det udleveringssted, du vælger i forbindelse med oprettelsen af ordren, gælder kun, hvis levering sker som en MyPack. Hvis din ordre sendes som brev, leveres den i første omgang til din postkasse. Hvis forsendelsen ikke kan være i postkassen, vil PostNord i stedet aflevere den til det udleveringssted, som de vurderer er tættest på din leveringsadresse. Vi kan ikke på forhånd vide, hvilken forsendelsesmetode der bruges til ordren. Det afgøres nemlig først, når ordren sendes fra os. Oplysninger om dette kan fås hos postvæsnet.