Hjem Alle kategorier Gina Tricot Rabatkode og tilbud

Gina Tricot Rabatkode og tilbud Januar 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Gina Tricot blev sidst opdateret den . Gå til ginatricot.com for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 50
 • Rabatkoder 1
 • Kampagner 49

Gina Tricot almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvilke betalingsmetoder accepterer Gina Tricot?

  På Gina Tricot kan du vælge mellem kortbetaling med VISA, MasterCard og VISA Electron. Kontakt dem, hvis du har spørgsmål om din indkomst eller refusion. For at gøre dette lettere ved at chatte med dem via deres app eller hjemmeside. Gavekort kan ikke bruges online på nuværende tidspunkt. Desværre ved de ikke, hvornår det vil være muligt igen. Det er stadig muligt at bruge gavekort i deres butikker som normalt. Hvis du vil kontrollere din gavekortsaldo, kan du gøre det her.

 • Hvordan kan jeg få forsendelse på Gina Tricot?

  Hos Gina Tricot er deres mål, at du modtager dine varer inden for 1-3 hverdage. Leveringstiden kan dog variere afhængigt af antallet af ordrer, de skal håndtere, og omstændigheder, som Gina Tricot ikke har kontrol over, f.eks. Forsinkelser under forsendelsen. De bruger ikke delleverancer. Når din ordre er afsendt, debiteres mængden af ​​de leverede varer. Hvis en vare tilfældigvis er udsolgt, vil du ikke blive opkrævet noget for det. Når varerne er klar til levering, sendes leveringsbekræftelse via e-mail. Det fremgår af leveringsbekræftelsen, om ordren er sendt til et leveringssted eller direkte til dit hjem.

 • Jeg fik ikke Gina Tricot cn-oplysninger endnu?

  På Gina Tricot Desværre ender e-mails fra os i spamfilteret eller blandt uopfordrede e-mails. De beder dig derfor kontrollere, at dette ikke er tilfældet. De anbefaler, at du først kontakter Klarna for at indtaste den korrekte e-mail-adresse til ordren og derefter kontakte deres kundeservice for at rette din e-mail-adresse.Så køb det bedste produkt fra dem.

 • Hvordan bruger jeg min Gina Tricot Rabatkoder online?

  For at bruge Gina Tricot Rabatkoder skal du først sætte varerne i Gina Tricot indkøbskurv og fortsætte til næste trin - checkout. Når du har logget ind eller oprettet en ny konto på ginatricot.com, kan du finde et felt med navnet "Gina Tricot Tilbud" eller noget der er relateret til det på den samme webside. Det er her, dit Gina Tricot Rabatter skal udfyldes. Hvis der til sidst er en "Anvend" - stykke ved siden af feltet på Gina Tricot -kassesiden, skal du huske at klikke på den!

 • Er der salgshændelser på Gina Tricot?

  Ja. Nogle gode varer fra Gina Tricot kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer undertiden til en lav pris på grund af Gina Tricot rabatkoder. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få deres nedsatte produkter fra Gina Tricot på ginatricot.com.

 • Er der rabat på min første ordre på Gina Tricot?

  Jo da. Årsagen til den første ordre, der blev forkyndt, er, at Gina Tricot ønsker at give flere Gina Tricot rabatkoder til sine kunder, især for de nye kunder, der prøver at foretage nogle indkøb i butikken. Derfor er der ingen tvivl om, at dette er en stor chance for Gina Tricot for dig at få besparelser på ginatricot.com.

Vælg en Gina Tricot rabatkode her på siden

Gina Tricot er en svensk modekæde, der tilbyder spændende og feminin mode til kvinder i over 30 lande. Vores styrke har altid været det enkle, både i vores design og i vores måde at arbejde på. Vi brænder for mode og har det som vores målsætning at tilbyde kunderne en ny og interessant shoppingoplevelse.
Fra jerseytop til international modedestination. Masser af mode til få penge – sådan lød forretningsidéen fra første stund omkring familien Appelqvists køkkenbord hjemme i Borås. Den forjættende tanke om at kunne give den kvindelige kunde en glædelig overraskelse, hver gang hun kiggede på prismærket, var startskuddet til Gina Tricot, som blev grundlagt i 1997. Dengang var der fokus på jerseytoppe og 12 fysiske butikker i Sverige.
I dag har Gina Tricot over 180 butikker rundt om i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Tyskland samt e-handel i hele Europa. Ud af de omkring 1.900 ansatte er 98 % kvinder. For os hos Gina Tricot er det vigtigt at skabe stolthed indefra og ud. Vi er en virksomhed, der vælger at investere i og satse på kvinder.
Vores mål er, at du skal modtage dine varer inden for 1-3 arbejdsdage. Leveringstiden kan dog variere afhængigt af antallet af bestillinger, der skal håndteres, samt omstændigheder, som Gina Tricot ikke har kontrol over, f.eks. forsinkelser hos transportøren.
Vi bruger ikke delleverancer. Når kundens ordre leveres, debiteres beløbet for de afsendte varer. Når varerne sendes af sted, sendes der en leveringsbekræftelse pr. e-mail. Det fremgår af leveringsbekræftelsen, om ordren sendes til et udleveringssted eller direkte hjem til kunden. Hvis varerne sendes til et udleveringssted, får du en sms, når varerne er klar til afhentning. Pakken kan spores via kolli-id på nettet.
Det udleveringssted, du vælger i forbindelse med oprettelsen af ordren, gælder kun, hvis levering sker som en MyPack. Hvis din ordre sendes som brev, leveres den i første omgang til din postkasse. Hvis forsendelsen ikke kan være i postkassen, vil PostNord i stedet aflevere den til det udleveringssted, som de vurderer er tættest på din leveringsadresse. Vi kan ikke på forhånd vide, hvilken forsendelsesmetode der bruges til ordren. Det afgøres nemlig først, når ordren sendes fra os. Oplysninger om dette kan fås hos postvæsnet.