Hjem Alle kategorier Greentel Rabatkode

Greentel Rabatkode maj 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Greentel blev sidst opdateret den . Gå til greentel.dk for flere rabatter og kampagner.

  • Alle 41
  • Rabatkoder 2
  • Kampagner 39

Vælg en Greentel rabatkode her på siden

os Greentel har vi Danmarks billigste mobilabonnementer fra 48 kr./md. med en masse fordele. Der er ingen binding eller gebyr hos Greentel og der er fri tale fra Greentel til Greentel.
Rejser du i Europa kan du altid ringe og sende SMS/MMS hjem til Danmark eller et andet EU land - uden det koster ekstra - det er inkl. i dit Greentel abonnement. Du kan også anvende en andel af din data-pakke i EU. Det er en fordel for dig, som eksempelvis arbejder i Sverige, besøger familie i England eller rejser til Spanien i sommerferien.
Ændrer dit forbrug sig, kan du altid skifte imellem vores mobilabonnementer ved at logge ind på "Min Side". Der er ingen binding eller ændringsgebyr ved skift af abonnement.
Når du vælger et mobilabonnement hos Greentel, går du ikke på kompromis med dit net i hverken Danmark eller i udlandet. Du har altid en god dækning, da vi hos Greentel benytter Telias netværk.
DINE FORDELE HOS GREENTEL
Hos Greentel har vi et stort udvalg af mobilabonnementer med masser af fordele. Du får adgang til 4G netværket, ingen binding, ingen gebyr, ingen opkaldsafgift og fri tale til Greentel.
Ændrer dit forbrug sig, kan du altid skifte imellem vores mobilabonnementer ved at logge ind på "Min Side". Der er ingen binding eller ændringsgebyr ved skift af abonnementer. En opgradering sker med det samme og en nedgradering sker til den 1. i den kommende måned.
Alle Greentels mobilabonnementer kan anvendes i hele EU til samme pris som i Danmark - det er inkl. i abonnementerne.
Du kan enten vælge at få et nyt nummer eller flytte dit nuværende nummer over til Greentel. Vi klarer hele flytningen for dig - det er nem og enkel mobiltelefoni!
Har du brug for mere end et mobilabonnement, kan vi samle alle dine mobilnumre hos Greentel på et login og en regning, så du får et samlet overblik.