Hjem Alle kategorier Gucca Rabatkode

Gucca Rabatkode September 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Gucca blev sidst opdateret den . Gå til gucca.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 49
 • Rabatkoder 1
 • Kampagner 48

Gucca almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvad er Guccareturpolitik?

  Gucca tilbyder altid en 30-dages returret for private kunder, der løber fra den dag, du modtager varen. Varen skal returneres i samme stand og mængde, som du modtog den i. På DVD-film, Blu-Ray-film, CD'er og spil skal du ikke bryde produktemballagen, hvis du vil returnere dine varer. For at udøve fortrydelsesretten skal du underrette dem inden for 30 dage efter modtagelsen af ​​varen. Du kan bruge deres returliste, hvis du vil annullere dit køb. Når du vender tilbage, skal du sørge for, at varerne er pakket sikkert. Du er ansvarlig for pakken / varerne, indtil vi modtager dem. Husk derfor at gemme postkvitteringen samt ethvert sporingsnummer.

 • Hvilke betalingsmetoder accepterer Gucca?

  Hvis du betaler Gucca med VISA Electron eller MasterCard, foretager din bank en reservation for det fulde ordrebeløb på din konto. Hvis processen og fratrækning af beløbet inden for syv dage, vil den eksisterende reservation blive brugt. Hvis ordren af ​​en eller anden grund ikke behandles inden for 7-30 dage efter ordren, foretager de automatisk en ny reservation - uden at slette den gamle. De foretager således en dobbelt reservation af beløbet på din konto, selvom de kun trækker et. Hvis du ikke ønsker at vente på, at den første reservation annulleres automatisk efter 30 dage fra reservationsdatoen, kan de normalt hjælpe dig med at annullere den.

 • Sælger Guccagavekort?

  Ja. Gucca gavekort starter ved kun $ 500. Du kan enten vinde et gavekort på DKK 500. Deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på DKK 500. Ved at deltage accepterer du at modtage tilbud via e-mail inden for deres produktsortiment. Lejligheder. Du skal vælge mellem dem, så du kan få det.

 • Hvordan klager jeg over Gucca s butik?

  I tilfælde af en klage skal du altid kontakte Gucca serviceafdeling inden du vender tilbage. Du kan kontakte dem. I henhold til deres lov har du 2 års ret til at indgive en klage, der løber fra den dag, du modtager varen. I tilfælde af en klage skal det hele sendes til dem sammen med ordrenr. og beskrivelse af manglen. Hvis klagen er berettiget, vil de selvfølgelig godtgøre dine rimelige forsendelsesomkostninger (de refunderer PostNords standardtariffer) for at sende varen tilbage til dem. Ellers hjælper det, hvis du bærer alle forsendelsesomkostninger, herunder deres forsendelsesomkostninger for returnering af varen efter inspektion.

 • Hvordan bruger jeg min Gucca Rabatkoder online?

  For at anvende din Gucca Rabatter skal du først tilføje noget, du kan lide, i indkøbskurven. Når købet er gennemført, skal du gå ind på betalingssiden, hvor gucca.dk kræver, at du udfylder nogle relevante personlige oplysninger såsom leveringsadresse og e-mail. Når alle ovenstående trin er gennemført på gucca.dk, vil du se et indtastningsfelt for promokode på den samme side, bare udfyld dit eget Gucca Tilbud og klik på Apply for at gennemføre!

 • Er der salgshændelser på Gucca?

  Ja. På det rigtige websted for Gucca kan du finde ud af, at deres nogle varer understøttes med specielle kuponkoder på Gucca, og du kan købe deres specialvarer til en lavere pris på Gucca. For eksempel er prisen på nogle af deres varer fra Gucca undertiden meget lav. Disse produktrabatter på Gucca er dog altid kortvarige hos gucca.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Gucca?

  Selvfølgelig kan du! Gucca meget tak til alle dem, der vælger og køber dets produkter, og derfor tilbyder Gucca også specielle rabatter til nye kunder. I sin onlinebutik modtager du Gucca rabatkoder, når du har underskrevet planen for det første ordres produkt.

Vælg en Gucca rabatkode her på siden

Dansk kundeservice
Vores danske kundeservice gør det nemt og uproblematisk for dig at returnere dine varer, hvis du for eksempel har fortrudt dit køb. De sidder hver dag klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål på telefon eller mail. Du kan også prøve at kigge i vores ofte stillede spørgsmål, hvor du finder svar på de henvendelser, vi får flest af.
Vi modtager hver uge mange henvendelser fra foreninger og klubber, som alle ønsker støtte til gode formål. Da vi desværre ikke har mulighed for at hjælpe alle, og det næsten er umuligt at vælge det ene formål frem for det andet, valgte vi for mange år siden at samle vores støtte til Kræftens Bekæmpelse, som vi støtter én gang om året. Kræft er desværre en sygdom, stort set alle mennesker og familier har oplevet på nærmeste hold. Vi håber derfor, at vores bidrag kan være med til at hjælpe sygdomsramte personer og familier både nu og i fremtiden.