Hjem Alle kategorier Helsebixen Rabatkode

Helsebixen Rabatkode Januar 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Helsebixen blev sidst opdateret den . Gå til helsebixen.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 30
 • Rabatkoder 2
 • Kampagner 28

Helsebixen almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan kan jeg få gratis forsendelse på Helsebixen?

  Helsebixen vil være en onlinebutik med det mest mulige sortiment, og dette kombineret med det faktum, at de ønsker at levere gratis forsendelse, giver nogle udfordringer på flere varer, hvor prisen pr. stk. er lav, og vægten er høj. Det koster os betydeligt mere at håndtere en tung ordre end en let ordre - pakken skal pakkes anderledes og bedre. Derfor har de en lille del af deres særligt tunge eller uhåndterlige genstande (som mel, frø, tunge glas, ting, der går i stykker under forsendelse eller lignende), de skal opkræve DKK 39. For håndtering. De har stadig gratis forsendelse på over 99% af deres ordrer, og mange mennesker sætter pris på denne service. Det er et stort lager på 1% af varerne, der gør dette muligt.

 • Hvilke betalingsmetoder accepterer Helsebixen?

  Her på Helsebixen -siden finder du et bredt udvalg af deres bestsellere til en fast lav pris. De ønsker at give deres kunder en så lav pris som muligt på deres yndlingsprodukter. De har også mange tidsbegrænsede tilbud eller aktuelle kampagner, hvor de lave omkostninger kun gælder midlertidigt eller så længe bestanden varer - det er derfor vigtigt at være hurtig med disse tilbud, da det er først til mølle. Så de tilbyder alle produktbetalingsmetoder, der er Mastercard, Paypal og Visa-kort til din sikre betaling.

 • Tilbyder Helsebixen rabat på produkter?

  Rabatkoder er koder, som dine kunder indtaster under kassen for at indløse et specifikt tilbud. Helsebixen afprøvet og nøjagtig måde at tilbyde rabatter til de rigtige mennesker, uanset om det hele er på din e-mail-liste eller et bestemt segment som nye abonnenter eller gentagne kunder. Brug af rabatkoder kan også hjælpe dig med at spore succesen med din marketingindsats. At køre flere kampagner kan gøre det lettere at se den relative indvirkning på salget ved at oprette en separat rabatkode for hver.

Vælg en Helsebixen rabatkode her på siden

Vi har mere end 10.000 forskellige varer indenfor naturlægemidler, helsekost, personlig pleje, homøopati og særligt udvalgte sunde fødevarer samt rengøringsartikler. Vores sortiment byder på et bredt udvalg af mærker som blandt andet Natur Drogeriet, Urtekram, Melissa, Biosym, Solaray, Udos Choice, Eye Q, Puori og mange, mange flere. Alle vores produkter er kun et enkelt klik væk. Du finder også vores helt egen serie af kosttilskud under navnet Pureviva. Serien indeholder populære tilskud såsom magnesium, calcium og omega 3 samt alle de andre kosttilskud med essentielle vitaminer og mineraler.
Hos Helsebixen.dk har vi gratis fragt* på ALLE ordrer og samtidigt har vi nogle af landets bedste priser. *På en meget lille del af vores varer har vi været nødsaget til, at implementere et tung vare gebyr.
Læs mere om det lige her >>
Vi afsender ordrer alle ugens 5 dage og gør altid vores bedste for at du får din pakke så hurtigt som muligt. Hvis du har nogle spørgsmål til din ordre eller leveringstidspunktet, skal du blot kontakte vores kundeservice ved at trykke her eller på tlf. 8987 3664 mellem kl. 9.00 og 12.00 (mandag til fredag).
Hos Helsebixen.dk sætter vi en ære i at købe helsekost ind til de helt rigtige priser, så vi kan tilbyde dig de bedst mulige priser og da vi samtidigt har gratis fragt på ALLE ordrer, så er vi blandt de billigeste webshops i Danmark som sælger helsekost, kosttilskud, homøopati, naturlægemidler og personlig pleje.
Vi sætter altid en store ære i at være de første med de nyeste trends og produkter indenfor helsekosten. Så når de nye trends rammer, så kan du være sikker på Helsebixen er blandt de første med den mest relevante viden. På vores blog kan du løbende finde nye spændende opskrifter eller seneste nyt omkring sundhed.