Hjem Alle kategorier Hifi Klubben Rabatkode og 20% Rabat

Hifi Klubben Rabatkode og 20% Rabat August 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Hifi Klubben blev sidst opdateret den . Gå til hifiklubben.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 8
 • Rabatkoder 0
 • Kampagner 8

Hifi Klubben almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Kan jeg få gratis fragt hos Hifi Klubben?

  Ja. Hvis du køber hovedtelefoner, tv-apparater og iqta-produkter til salg på webstedet fra Hifi Klubben for over 2.000 kr. leverer de dine produkter gratis til pakkeboksen/posthuset. Den normale leveringstid er 1-2 arbejdsdage fra den dato, hvor du modtager bekræftelsen af din ordre, og leveringen foretages af PostNord eller en speditør for større forsendelser (anmodninger om leveringsdatoer kan angives i beskedfeltet i ordren).

 • Tilbyder Hifi Klubben gavekort?

  Ja. Hvis du vil lykønske brudeparret med brylluppet eller barnets fødselsdag med en god lyd- eller billedoplevelse, er et gavekort fra Hifi Klubben en sikker løsning. Du kan vælge mellem 200 DKK, 400 DKK, 700 DKK osv. Uanset gavebeløbet kan alle finde det, de ønsker, i deres online shop, uden at skulle bekymre sig om teknologi eller produkter. Deres gavekort sendes som en pakke, så de kan være sikre på, at de når frem.

 • Har Hifi Klubben en prisgaranti?

  Ja. Hifi Klubben matcher deres konkurrenters nationale priser på alle tv-modeller og Sonos-produkter. Hvis du finder det samme tv eller Sonos-produkt i hele landet, skal du bare besøge din lokale klub eller dem, så matcher de prisen for dig. De vil også matche de nationale priser fra de store kæder (i øjeblikket Bilka, Elgiganten og Power) og med nationale priser på Elgiganten, Komplett og Sonos.com.

 • Hvilke betalingsmetoder accepterer Hifi Klubben?

  Hifi Klubben hjælper dig på deres websted med at betale for de forskellige radioer, tv'er og andre produkter, de sælger, ved hjælp af betalingsmetoderne Mobilepay, Matercard, Visa, Klarna og Dankort. Du kan vælge en betalingsmetode, der passer til din personlige situation. Derudover er de forpligtet til at gøre dine køb på siden sikre, så du er også beskyttet af deres sikre betalingsmiljø.

 • Hvordan bruger jeg min Hifi Klubben Rabatkode online?

  For at anvende din Hifi Klubben Kampagnekode skal du først tilføje noget, du kan lide, i indkøbskurven. Når købet er gennemført, skal du gå ind på betalingssiden, hvor hifiklubben.dk kræver, at du udfylder nogle relevante personlige oplysninger såsom leveringsadresse og e-mail. Når alle ovenstående trin er gennemført på hifiklubben.dk, vil du se et indtastningsfelt for promokode på den samme side, bare udfyld dit eget Hifi Klubben Rabatkoder og klik på Apply for at gennemføre!

 • Er der salgshændelser på Hifi Klubben?

  Ja. På det rigtige websted for Hifi Klubben kan du finde ud af, at deres nogle varer understøttes med specielle kuponkoder på Hifi Klubben, og du kan købe deres specialvarer til en lavere pris på Hifi Klubben. For eksempel er prisen på nogle af deres varer fra Hifi Klubben undertiden meget lav. Disse produktrabatter på Hifi Klubben er dog altid kortvarige hos hifiklubben.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Hifi Klubben?

  Ja. Du kan bruge de enorme kuponkoder for Hifi Klubben gratis, og du behøver ikke bekymre dig, der er nogen begrænsning for dig at drage fordel af koden ved din første ordre på Hifi Klubben. Derfor kan du se, at dette bestemt er en speciel service fra Hifi Klubben for dig på hifiklubben.dk.