Hjem Alle kategorier Hjemhavn Rabatkode og rabat

Hjemhavn Rabatkode og rabat Oktober 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Hjemhavn blev sidst opdateret den . Gå til hjemhavn.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 9
 • Rabatkoder 1
 • Kampagner 8

Hjemhavn almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min Hjemhavn Rabatkode online?

  For at anvende din Hjemhavn Kampagnekode skal du først tilføje noget, du kan lide, i indkøbskurven. Når købet er gennemført, skal du gå ind på betalingssiden, hvor hjemhavn.dk kræver, at du udfylder nogle relevante personlige oplysninger såsom leveringsadresse og e-mail. Når alle ovenstående trin er gennemført på hjemhavn.dk, vil du se et indtastningsfelt for promokode på den samme side, bare udfyld dit eget Hjemhavn Rabatkoder og klik på Apply for at gennemføre!

 • Er der salgshændelser på Hjemhavn?

  Ja. Hjemhavn tilbyder eksklusive tilbud på bestemte specielle tidspunkter. Derfor gives Hjemhavn rabatkoder i bestemte dage i en begrænset periode på hjemhavn.dk. Du er nødt til at udnytte den afgørende dag for at få deres salgsprodukter af Hjemhavn for at få nogle fordele på hjemhavn.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Hjemhavn?

  Jo da. Årsagen til den første ordre, der blev forkyndt, er, at Hjemhavn ønsker at give flere Hjemhavn rabatkoder til sine kunder, især for de nye kunder, der prøver at foretage nogle indkøb i butikken. Derfor er der ingen tvivl om, at dette er en stor chance for Hjemhavn for dig at få besparelser på hjemhavn.dk.