Hotel Viking Rabatkode og 50% Rabat Februar 2023

Aktive rabatkoder og tilbud for Hotel Viking blev sidst opdateret den 05 Februar,2023. Gå til hotelviking.dk for flere rabatter og kampagner.

Hotel Viking er forpligtet til at levere premium-varer til overkommelige priser. Med 5-stjernede anmeldelser er deres produkter og kundeorienteret service meget anerkendt. Brug følgende bekræftede Hotel Viking Rabatkode og tilbud for at få store besparelser på op til 50% rabat. Det er det rigtige tidspunkt at shoppe og gemme, så bare tilføj dine yndlingsartikler i kurven nu, og få maksimale besparelser med eksklusiv Hotel Viking Rabatkoder i Februar 2023.

Mere
 • Alle (7)
 • Rabatkoder (1)
 • Kampagner (6)

Hotel Viking almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvilken slags gavekort kan man få hos Hotel Viking?

  Man kan bestille gavekort fra Hotel Viking fra 100 Dkk-20,000 Dkk for at benytte det i 3 år fra købsdato, via e-mail eller kan købe ved receptionen og kan betale med det samme via mobile pay. Alle gavekorte eller gavebeviser er sendt via e-mail, ikke via pakke levering på adresser.
 • Hvodan kan man betale hos Hotel Viking?

  Hotel Viking anvender sikker betaling metode via E- pay. Man kan betale via lle debit eller kredit kort eller ViaBill. Priser på værelser og alle tjenester er givet på Hotel Viking´s websiden. Alle priser er angivet i dansk og moms og andre slags skatter er inkluderet i dem.
 • Hvad er retur og fortrudelsesret hos Hotel Viking?

  Man kan retur vare inden for 14 dage af købe. Vare skal være i original emballage. Alle omkostninger er betalt af kunder og ikke af Hotel Viking. Hvis det er ombytning af vare så det er Hotel Viking der betaler tilbagforsendelser til kunder. Penge bliver returneret samme dag, når varen er modtaget.
 • Kan man afbetille ophold hos Hotel Viking?

  Man kan godt afbestille eller annullere sit ophold i Hotel Viking indtil 48 timer før, man skal check-in, og det er gebyrfri at annullere på den tidspunkt. Hvis en ikke refunderet ophold var booket, so pengene bliver trukket fra konto indenfor 1 -time, og de er ikke returneret.
 • Hvordan bruger jeg min Hotel Viking Rabatkode online?

  For at bruge Hotel Viking Rabatkode skal du først sætte varerne i Hotel Viking indkøbskurv og fortsætte til næste trin - checkout. Når du har logget ind eller oprettet en ny konto på hotelviking.dk, kan du finde et felt med navnet "Hotel Viking Rabatkoder" eller noget der er relateret til det på den samme webside. Det er her, dit Hotel Viking Kampagnekode skal udfyldes. Hvis der til sidst er en "Anvend" - stykke ved siden af feltet på Hotel Viking -kassesiden, skal du huske at klikke på den!
 • Er der salgshændelser på Hotel Viking?

  Ja. På det rigtige websted for Hotel Viking kan du finde ud af, at deres nogle varer understøttes med specielle kuponkoder på Hotel Viking, og du kan købe deres specialvarer til en lavere pris på Hotel Viking. For eksempel er prisen på nogle af deres varer fra Hotel Viking undertiden meget lav. Disse produktrabatter på Hotel Viking er dog altid kortvarige hos hotelviking.dk.
 • Er der rabat på min første ordre på Hotel Viking?

  Måske er det første gang du kigger på dets websted og derefter vælger at placere din første ordre på Hotel Viking. Bare rolig: Registrer dig først til Hotel Viking e-mail, så du kan få uventede kuponkoder på Hotel Viking ved din første ordre for at hjælpe dig med at spare penge. Og så kan du også få flere oplysninger om rabatter og tilbud på Hotel Viking i din e-mail-adresse på hotelviking.dk.

Lignende onlinebutikker med rabatkoder

 • More Is More

  For At Starte Festen Få Du Her En Du Kan Bruge Til At Få 10% Rabat På Dit Næste bestilling

  Gyldig indtil 17-02-23 Alle More Is More Kuponer
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Mm Sport

  Op Til 62% Kupon rabat på udsalgsvarer

  Gyldig indtil 03-02-23 Alle Mm Sport Kuponer
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Til Tikko

  Gemme 20% Kupon Ved At Bruge Rabatkoden

  Gyldig indtil 05-03-23 Alle Til Tikko Kuponer
  Vis Rabat
  TILBUD
 • PixiZoo

  Tage 50% rabat På Tøjsko, 3 for2 På Indretning, 20% På Baby Jogger

  Gyldig indtil 01-02-23 Alle PixiZoo Kuponer
  Vis Kode
  KODE
 • Adidas

  Vinterudsalg: op til 50 % besparelse

  Gyldig indtil 22-03-23 Alle Adidas Kuponer
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Vistaprint

  Op til 10% reduktion på Etiketter, klistermærker og emballage

  Gyldig indtil 09-02-23 Alle Vistaprint Kuponer
  Vis Rabat
  TILBUD

Måske er du interesseret