Hjem Alle kategorier Hotels.com Rabatkode

Hotels.com Rabatkode Januar 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Hotels.com blev sidst opdateret den . Gå til hotels.com for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 50
 • Rabatkoder 1
 • Kampagner 49

Hotels.com almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min Hotels.com Rabatkoder online?

  Hotels.com Rabatkoder kan tilbyde dig en ekstra rabat på din shopping, her for at kontrollere, hvordan du indløser den: Kopier først din Hotels.com Tilbud og begynd at shoppe på hjemmesiden som normalt. Når du er færdig med at shoppe og går ind i kassen, skal du scanne efter kampagnekodefeltet og indsætte det Hotels.com Rabatter, du har kopieret før. Husk at bekræfte, om den samlede pris for din Hotels.com ordre er blevet ændret inden den endelige betaling.

 • Er der salgshændelser på Hotels.com?

  Ja. På det rigtige websted for Hotels.com kan du finde ud af, at deres nogle varer understøttes med specielle kuponkoder på Hotels.com, og du kan købe deres specialvarer til en lavere pris på Hotels.com. For eksempel er prisen på nogle af deres varer fra Hotels.com undertiden meget lav. Disse produktrabatter på Hotels.com er dog altid kortvarige hos hotels.com.

 • Er der rabat på min første ordre på Hotels.com?

  Måske er det første gang du kigger på dets websted og derefter vælger at placere din første ordre på Hotels.com. Bare rolig: Registrer dig først til Hotels.com e-mail, så du kan få uventede kuponkoder på Hotels.com ved din første ordre for at hjælpe dig med at spare penge. Og så kan du også få flere oplysninger om rabatter og tilbud på Hotels.com i din e-mail-adresse på hotels.com.

Vælg en Hotels.com rabatkode her på siden

refererer til den enkelte person, der opretter en konto hos os og / eller kunden booking en reservation, selvom os direkte via denne hjemmeside, eller indirekte gennem nogen af ​​vores søsterselskaber gennem hvem vi leverer tjenesteydelser. Denne hjemmeside er et tilbud til dig, og er betinget af din accept uden ændring af de vilkår, betingelser og meddelelser, der er indeholdt heri, som de eksisterer på det tidspunkt, reservationen er foretaget. Al brug af din konto ved dig og udnyttelse af os af de oplysninger relateret til din konto sammen med forbehold du bestiller gennem os er underlagt følgende vilkår, betingelser og meddelelser. Deres brug af dette websted udgør din accept på alle disse vilkår, betingelser og meddelelser. Hvis du ikke er enig i disse vilkår og betingelser, så du ikke har tilladelse til at bruge denne hjemmeside. Hotels.com kan udvide fordelen ved ordningerne i denne aftale til dets partnere, som tilbyder en online rejse tjeneste under Hotels.com navn i Det Forenede Kongerige. Kommerciel brug BEGRÆNSNING Denne hjemmeside er for din personlige og ikke-kommerciel brug. Indholdet og information på denne hjemmeside (herunder, uden begrænsning, pris og tilgængelighed af rejsetjenester), samt den infrastruktur, der anvendes til at give et sådant indhold og information, er proprietære til Hotels.com eller dets leverandører og udbydere. I overensstemmelse hermed som en betingelse for at bruge denne hjemmeside, accepterer du ikke at bruge denne hjemmeside eller dets indhold eller oplysninger til kommercielle eller ikke-personlige formål (direkte eller indirekte). Mens du kan foretage begrænsede kopier af din rejseplan (og relaterede dokumenter) for rejser eller tjenester købt gennem denne hjemmeside, accepterer du ikke at ændre, kopiere, distribuere, overføre, vise, udføre, reproducere, udgive, licensere, skabe afledte værker fra , overføre eller sælge eller videresælge nogen oplysninger, software, produkter eller tjenester, der er opnået fra denne hjemmeside. Hertil kommer, uanset om du har et kommercielt formål, accepterer du ikke at: • adgang til, overvåge eller kopiere indhold eller oplysninger af denne hjemmeside ved hjælp af en robot, edderkop, skraber eller andre automatiske midler eller manuel proces til noget formål uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Hotels.com, LP; • overtræder restriktionerne i nogen robot udelukkelse overskrifter på denne hjemmeside eller bypass eller omgå andre foranstaltninger, der anvendes for at forhindre eller begrænse adgangen til denne hjemmeside; • træffe foranstaltninger, pålægger, eller kan pålægge, i skøn Hotels.com, en urimelig eller uforholdsmæssig stor belastning på Hotels.com infrastruktur eller • dybt link til nogen del af dette websted (herunder, uden begrænsning, køb sti for enhver rejse tjenester) til noget formål uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Hotels.com