Hjem Alle kategorier imusic Rabatkode og 20% Rabat

imusic Rabatkode og 20% Rabat August 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for imusic blev sidst opdateret den . Gå til imusic.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 10
 • Rabatkoder 0
 • Kampagner 10

imusic almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Kan jeg afhente hos imusic?

  imusic sender dig varer via Post DK, DAO eller GLS. Det nøjagtige forsendelsesgebyr afhænger af mængden af ​​varer, du har bestilt, og forsendelsesmetoden. Før du gennemfører din ordre, kan du tjekke det nøjagtige beløb i det andet trin af CheckOut. Alternativt kan du vælge at afhente din ordre på imusics adresse gratis.Også fordi varerne ofte ikke indløses, bliver omkostningerne uoverkommeligt dyre. Så imusic understøtter ikke efterkrav. Forstå venligst.

 • Hvilke betalingsmetoder tilbyder imusic?

  imusic tilbyder dig 6 betalingsmetoder: Dankort, VISA, Mastercard, VISA Electron, American Express, Diners Club. Det beløb, du bruger, vil blive trukket, når produktet afsendes, vær opmærksom. Derudover kan du bruge ViaBill til at lave rentefrie afdrag. Som en påmindelse, hvis du foretager en forsinket betaling, opkræver imusic dig et passende forsinket gebyr.

 • Tilbyder imusic returnering?

  imusic tilbyder dig at returnere dine varer inden for 14 dage efter modtagelsen. Du har ret til at vælge at returnere inden for 14 dage efter modtagelsen. Du skal dog selv afholde de afholdte fragtomkostninger for returneringen. Og du skal sikre dig, at den returnerede produktetikette er i god stand, ellers bliver den ikke returneret. Derudover tilbyder imusic et års garanti på dit køb af elektronik.

 • Hvordan bruger jeg min imusic Rabatkode online?

  For at anvende din imusic Kampagnekode skal du først tilføje noget, du kan lide, i indkøbskurven. Når købet er gennemført, skal du gå ind på betalingssiden, hvor imusic.dk kræver, at du udfylder nogle relevante personlige oplysninger såsom leveringsadresse og e-mail. Når alle ovenstående trin er gennemført på imusic.dk, vil du se et indtastningsfelt for promokode på den samme side, bare udfyld dit eget imusic Rabatkoder og klik på Apply for at gennemføre!

 • Er der salgshændelser på imusic?

  Ja. imusic tilbyder eksklusive tilbud på bestemte specielle tidspunkter. Derfor gives imusic rabatkoder i bestemte dage i en begrænset periode på imusic.dk. Du er nødt til at udnytte den afgørende dag for at få deres salgsprodukter af imusic for at få nogle fordele på imusic.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på imusic?

  Måske er det første gang du kigger på dets websted og derefter vælger at placere din første ordre på imusic. Bare rolig: Registrer dig først til imusic e-mail, så du kan få uventede kuponkoder på imusic ved din første ordre for at hjælpe dig med at spare penge. Og så kan du også få flere oplysninger om rabatter og tilbud på imusic i din e-mail-adresse på imusic.dk.