Hjem Alle kategorier Interflora Rabatkode

Interflora Rabatkode maj 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Interflora blev sidst opdateret den . Gå til interflora.dk for flere rabatter og kampagner.

  • Alle 7
  • Rabatkoder 0
  • Kampagner 7

Vælg en Interflora rabatkode her på siden

Siden 1925 har Interflora Danmark været den absolutte markedsleder inden for salg og levering af blomsterbuketter i hele Danmark. I de senere år har organisationen imidlertid oplevet en øget konkurrenceforhold, hvor en række danske og udenlandske aktører har været med på det danske marked med fokus på Interflora Danmarks kerneområder. På trods af øget konkurrence har Interflora ikke kun holdt men udvidet sin markedslederposition. Der er dog næppe tvivl om, at konkurrencesituationen i de kommende år bliver hårdere som store internationale online markedspladser, som f.eks. Amazon kommer ind på det danske marked. Dette vil kræve endnu hurtigere konvertering, yderligere investeringer og ikke mindst rettidig pleje.
På Interflora har vi mange års erfaring med blomstermarkedet. Hvert årti har på sin egen måde bidraget til at skabe det brand, vi kender i dag. Netværket af blomsterhandlere, der oprindeligt gjorde det muligt at levere blomster landsdækkende og på verdensplan, er stadig rygraden i Interflora, og de 341 lokale blomsterhandlere er en vigtig del af den velfungerende organisation, vi ser i dag.
Interflora's historie er historien om et selskab, der har fulgt over tid, og med tiden er det lykkedes at vokse med mulighederne og løbende tilpasse sig kundernes ønsker og krav - med den fineste følelse af balancen mellem tradition og fornyelse.