Hjem Alle kategorier Interflora Rabatkode og rabat

Interflora Rabatkode og rabat September 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Interflora blev sidst opdateret den . Gå til interflora.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 4
 • Rabatkoder 0
 • Kampagner 4

Interflora almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min Interflora Rabatkoder online?

  Her er den detaljerede instruktion til brug af dit Interflora Tilbud: Log ind eller registrer en konto på interflora.dk. Denne proces på interflora.dk kan kræve, at du udfylder nogle vigtige personlige oplysninger som dine kontaktoplysninger og leveringsadresse. Der vises også et input til dig-boks under din Interflora indkøbskurv, hvilket er stedet for dig at indtaste din Interflora Rabatter. Når du er færdig med at indtaste, skal du ikke glemme at klikke på "Anvend" for at sikre dig, at koden er indløst!

 • Er der salgshændelser på Interflora?

  Ja. Interflora leverer eksklusive kampagnekoder til nogle specielle tider. Så på nogle specielle dage vil salget af Interflora blive leveret i en begrænset periode på interflora.dk. Du er nødt til at udnytte de specielle dage for at få deres salgsprodukter til at få nogle rabatkoder for Interflora.

 • Er der rabat på min første ordre på Interflora?

  Selvfølgelig kan du! Interflora meget tak til alle dem, der vælger og køber dets produkter, og derfor tilbyder Interflora også specielle rabatter til nye kunder. I sin onlinebutik modtager du Interflora rabatkoder, når du har underskrevet planen for det første ordres produkt.

Vælg en Interflora rabatkode her på siden

Siden 1925 har Interflora Danmark været den absolutte markedsleder inden for salg og levering af blomsterbuketter i hele Danmark. I de senere år har organisationen imidlertid oplevet en øget konkurrenceforhold, hvor en række danske og udenlandske aktører har været med på det danske marked med fokus på Interflora Danmarks kerneområder. På trods af øget konkurrence har Interflora ikke kun holdt men udvidet sin markedslederposition. Der er dog næppe tvivl om, at konkurrencesituationen i de kommende år bliver hårdere som store internationale online markedspladser, som f.eks. Amazon kommer ind på det danske marked. Dette vil kræve endnu hurtigere konvertering, yderligere investeringer og ikke mindst rettidig pleje.
På Interflora har vi mange års erfaring med blomstermarkedet. Hvert årti har på sin egen måde bidraget til at skabe det brand, vi kender i dag. Netværket af blomsterhandlere, der oprindeligt gjorde det muligt at levere blomster landsdækkende og på verdensplan, er stadig rygraden i Interflora, og de 341 lokale blomsterhandlere er en vigtig del af den velfungerende organisation, vi ser i dag.
Interflora's historie er historien om et selskab, der har fulgt over tid, og med tiden er det lykkedes at vokse med mulighederne og løbende tilpasse sig kundernes ønsker og krav - med den fineste følelse af balancen mellem tradition og fornyelse.