Hjem Alle kategorier Junkyard Rabat

Junkyard Rabat Januar 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Junkyard blev sidst opdateret den . Gå til junkyard.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 20
 • Rabatkoder 4
 • Kampagner 16

Junkyard almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan kan jeg få gratis forsendelse på Junkyard ?

  Når du vil bestille et produkt, og du vil spare tid og også ønsker en ekstra hurtig levering, så tilbyder Junkyard gratis levering af produkter over 399dkk, og du får et købt pr. 30 dage, så få et ret godt tilbud, så tænk ikke mere, og bestil produktet så hurtigt som tidligt.

 • Hvilke betalingsmetoder accepterer Junkyard ?

  I Danmark er Junkyard de mest populære online betalingsmetoder VISA (Dankort), MasterCard, Visa MobilePay, Trustly (online bankoverførsler) og PayPal. For at kunne acceptere Dankort-kortbetalinger, er du velkommen til at købe produkt PayPal er sandsynligvis det mest populære, både for dets pålidelighed og sikkerhed. Andre betalingstjenester inkluderer Google Wallet, Payoneer, Skrill. Hvad der gør disse metoder sikre til online betaling er, at brugerne ikke deler nogen private oplysninger.

 • Hvad er Junkyard produktets sastaniblity?

  Junkyard mål er konstant at øge andelen af ​​mere holdbare materialer i deres sortiment. De gør dette blandt andet ved at øge andelen af ​​organisk dyrkede bomuldsfibre og støtte Better Cotton Initiative-certificeret bomuld ved at købe deres eget producerede tøj. De husker, at uønskede kemikalier ikke bruges til produktionen af ​​deres produkt. Derfor bruger de kemiske importørers kemiske retningslinjer som en del af deres leverandør. Og praksis, der går ud over kravene.

 • Hvordan bruger jeg min Junkyard Rabatkoder online?

  For at anvende din Junkyard Rabatter skal du først tilføje noget, du kan lide, i indkøbskurven. Når købet er gennemført, skal du gå ind på betalingssiden, hvor junkyard.dk kræver, at du udfylder nogle relevante personlige oplysninger såsom leveringsadresse og e-mail. Når alle ovenstående trin er gennemført på junkyard.dk, vil du se et indtastningsfelt for promokode på den samme side, bare udfyld dit eget Junkyard Tilbud og klik på Apply for at gennemføre!

 • Er der salgshændelser på Junkyard?

  Ja. Nogle gode varer fra Junkyard kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer undertiden til en lav pris på grund af Junkyard rabatkoder. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få deres nedsatte produkter fra Junkyard på junkyard.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Junkyard?

  Bestemt er svaret på din usikre anmodning om Junkyard ja. Mens du handler på Junkyard, tilbydes der muligvis rabatkoder Junkyard til dig uden krav. Og du kan nyde den spændende fordel ved Junkyard gratis, så længe du gerne vil placere din første ordre på junkyard.dk.

Vælg en Junkyard rabatkode her på siden

Ved at udfylde en ordre accepterer du og accepterer at overholde vilkårene i denne Aftale som helhed. Vilkår eller dele heraf i denne aftale, der afviger fra lovgivningen, er ineffektive i det omfang afvigelsen ikke gavner kunden. Denne bestemmelse gælder kun, hvis kunden er privatperson, og at købet vedrører privatforbrug.
Företagsinformation
Junkyard blev etableret i 2002 som en lille skateshop og er nu Skandinaviens største og bedste webshop når det gælder bymode.