Hjem Alle kategorier Junkyard Rabat

Junkyard Rabat September 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Junkyard blev sidst opdateret den . Gå til junkyard.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 18
 • Rabatkoder 4
 • Kampagner 14

Junkyard almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan kan jeg få gratis forsendelse på Junkyard ?

  Når du vil bestille et produkt, og du vil spare tid og også ønsker en ekstra hurtig levering, så tilbyder Junkyard gratis levering af produkter over 399dkk, og du får et købt pr. 30 dage, så få et ret godt tilbud, så tænk ikke mere, og bestil produktet så hurtigt som tidligt.

 • Hvilke betalingsmetoder accepterer Junkyard ?

  I Danmark er Junkyard de mest populære online betalingsmetoder VISA (Dankort), MasterCard, Visa MobilePay, Trustly (online bankoverførsler) og PayPal. For at kunne acceptere Dankort-kortbetalinger, er du velkommen til at købe produkt PayPal er sandsynligvis det mest populære, både for dets pålidelighed og sikkerhed. Andre betalingstjenester inkluderer Google Wallet, Payoneer, Skrill. Hvad der gør disse metoder sikre til online betaling er, at brugerne ikke deler nogen private oplysninger.

 • Hvad er Junkyard produktets sastaniblity?

  Junkyard mål er konstant at øge andelen af ​​mere holdbare materialer i deres sortiment. De gør dette blandt andet ved at øge andelen af ​​organisk dyrkede bomuldsfibre og støtte Better Cotton Initiative-certificeret bomuld ved at købe deres eget producerede tøj. De husker, at uønskede kemikalier ikke bruges til produktionen af ​​deres produkt. Derfor bruger de kemiske importørers kemiske retningslinjer som en del af deres leverandør. Og praksis, der går ud over kravene.

 • Hvordan bruger jeg min Junkyard Rabatkoder online?

  Her er den detaljerede instruktion til brug af dit Junkyard Tilbud: Log ind eller registrer en konto på junkyard.dk. Denne proces på junkyard.dk kan kræve, at du udfylder nogle vigtige personlige oplysninger som dine kontaktoplysninger og leveringsadresse. Der vises også et input til dig-boks under din Junkyard indkøbskurv, hvilket er stedet for dig at indtaste din Junkyard Rabatter. Når du er færdig med at indtaste, skal du ikke glemme at klikke på "Anvend" for at sikre dig, at koden er indløst!

 • Er der salgshændelser på Junkyard?

  Ja. Junkyard leverer eksklusive kampagnekoder til nogle specielle tider. Så på nogle specielle dage vil salget af Junkyard blive leveret i en begrænset periode på junkyard.dk. Du er nødt til at udnytte de specielle dage for at få deres salgsprodukter til at få nogle rabatkoder for Junkyard.

 • Er der rabat på min første ordre på Junkyard?

  Ja. Du kan bruge de enorme kuponkoder for Junkyard gratis, og du behøver ikke bekymre dig, der er nogen begrænsning for dig at drage fordel af koden ved din første ordre på Junkyard. Derfor kan du se, at dette bestemt er en speciel service fra Junkyard for dig på junkyard.dk.

Vælg en Junkyard rabatkode her på siden

Ved at udfylde en ordre accepterer du og accepterer at overholde vilkårene i denne Aftale som helhed. Vilkår eller dele heraf i denne aftale, der afviger fra lovgivningen, er ineffektive i det omfang afvigelsen ikke gavner kunden. Denne bestemmelse gælder kun, hvis kunden er privatperson, og at købet vedrører privatforbrug.
Företagsinformation
Junkyard blev etableret i 2002 som en lille skateshop og er nu Skandinaviens største og bedste webshop når det gælder bymode.