Hjem Alle kategorier Kingfish Rabatkode og 45% Rabat

Kingfish Rabatkode og 45% Rabat August 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Kingfish blev sidst opdateret den . Gå til kingfish.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 10
 • Rabatkoder 0
 • Kampagner 10

Kingfish almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Har Kingfish prismatch?

  Ja. Hvis du finder det samme produkt billigere i en anden dansk butik eller på en anden dansk hjemmeside, matcher Kingfish den pris. Du skal blot bestille på deres websted for at bruge prismatching. I kommentarfeltet skal du skrive den pris, du ønsker at matche, og indsætte et link til det billigere produkt (bemærk: det skal være på et andet dansk websted). Du gennemfører din bestilling normalt, hvorefter de manuelt trækker rabatten fra din ordrepris og derefter trækker det tilsvarende beløb fra dit betalingskort.

 • Tilbyder Kingfish gratis fragt?

  Ja. Du kan nyde godt af gratis levering, hvis din ordre er over 500 kr., Kingfish vælger at få den leveret med GLS eller Post Danmark (PostNord). Pakker, der sendes til en dansk adresse, vil blive leveret til din angivne leveringsadresse eller blive leveret til den valgte pakkeshop eller pakkeboks inden for 1-2 arbejdsdage.

 • Hvilke betalingsmetoder tilbyder Kingfish?

  Du kan vælge mellem Dankort, VISA/dankort, VISA, Mastercard, Maestro, JCB, AMEX, hvilken betalingsmetode du vil bruge i onlinebutikken Kingfish. Hvis du betaler med kreditkort, er dit kort udstedt af en udenlandsk bank, og du skal betale nogle gebyrer. Desuden er du altid beskyttet, hvis du betaler med kreditkort.

 • Kan jeg købe et gavekort hos Kingfish?

  Ja. Du kan finde specifikke oplysninger om gavekort via gavekortssiden i webshoppen Kingfish. Gavekort findes i forskellige værdier: DKK 100 - DKK 20.000, du kan indtaste DKK 200, DKK 300 osv. Når du har gennemført dit køb af gavekortet, sendes dit gavekort til dig eller til den angivne modtager via e-mail.

 • Hvordan bruger jeg min Kingfish Rabatkode online?

  For at bruge Kingfish Rabatkode skal du først tilføje de produkter, du elsker, i indkøbskurven og gå videre til kassen. Når du har udfyldt de krævede personlige oplysninger på kingfish.dk, kan du let bemærke et felt, der siger "Kingfish Kampagnekode" eller noget der er relateret til det i nærheden af betalingsdelen. Dette er, hvor dit Kingfish Rabatkoder skal indtastes. Endelig, hvis der er en "Anvend" -stykke ved siden af boksen på kingfish.dk -kassesiden, skal du klikke på den, og nu kan du nyde den specielle rabat, som Kingfish forbereder dig!

 • Er der salgshændelser på Kingfish?

  Ja. Kingfish leverer eksklusive kampagnekoder til nogle specielle tider. Så på nogle specielle dage vil salget af Kingfish blive leveret i en begrænset periode på kingfish.dk. Du er nødt til at udnytte de specielle dage for at få deres salgsprodukter til at få nogle rabatkoder for Kingfish.

 • Er der rabat på min første ordre på Kingfish?

  Måske er det første gang du kigger på dets websted og derefter vælger at placere din første ordre på Kingfish. Bare rolig: Registrer dig først til Kingfish e-mail, så du kan få uventede kuponkoder på Kingfish ved din første ordre for at hjælpe dig med at spare penge. Og så kan du også få flere oplysninger om rabatter og tilbud på Kingfish i din e-mail-adresse på kingfish.dk.