Knuthenborg Rabatkode og 49% Rabat Oktober 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Knuthenborg blev sidst opdateret den 07 Oktober,2022. Gå til knuthenborg.dk for flere rabatter og kampagner.

Oplev fantastiske Knuthenborg genstande fra omfattende kategorier på det officielle Knuthenborg websted. Hvis du vil spare ekstra, skal du huske at tjekke den nyeste Knuthenborg Rabatkode og få stor fordel af nutidens Knuthenborg Rabatkoder. Alle Knuthenborg kampagner og tilbud er nøje udvalgt af vores professionelle personale, så vær sikker på at de er 100% gyldige og arbejder på din ordre. Klik bare på følgende Kampagnekode for at afsløre rabatter, du ikke havde forestillet dig.

Mere
 • Alle 7
 • Kampagner 7

Knuthenborg almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan betaler jeg hos Knuthenborg?

  Knuthenborg accepterer følgende betalingsformer: Visa, Dankort, Mastercard og JCB-kort. Når købet er foretaget, vil beløbet kun blive trukket på dit kort, og de vil ikke trække mere end det beløb, du har godkendt på købstidspunktet. Kreditkorttransaktioner udføres på en separat sikker server, hvor alle kreditkortoplysninger er fuldt krypterede.
 • Kan jeg returnere en vare hos Knuthenborg?

  Du har faktisk kun ret til at fortryde dit køb, hvis du har købt følgende varer hos Knuthenborg: billetter (kun visse typer billetter), sæsonkort og familiekort. Hvis du har fortrydelsesret, har du ret til at fortryde denne aftale uden rimelig grund inden for 14 dage efter modtagelsen af bekræftelsen af din ordre. Men hvis de allerede er blevet leveret for den tjeneste, du har bestilt, f.eks. hvis du bruger dit sæsonkort eller dit familiekort, mister du din fortrydelsesret.
 • Sælger Knuthenborg sæsonkort?

  Ja, hvis du har et Knuthenborg Season Pass, kan du nemt besøge parken flere gange på samme dag. Når du køber et sæsonpas, har du to muligheder - du kan vælge at købe et digitalt sæsonpas eller et fysisk sæsonpas. Når du handler i deres restauranter og souvenirbutikker, kan du få 10 % rabat med dit sæsonkort.
 • Hvilke tilpasninger tilbyder Knuthenborg til personer med handicap?

  Generelt kan personer med handicap og gangbesvær i Knuthenborg nyde godt af alle parkens dyr og oplevelser, bortset fra nogle faciliteter. kæledyrene på Maglemer og Bandholm markerne kommer ofte helt ud til parkens asfalterede stier, og som kørestolsbruger har man også mulighed for at komme helt tæt på dem. Gangstier i faciliteter for fodgængere, f.eks. dinosaurskoven med lemurer og kænguruer eller tigerskoven, er dækket af grus eller træ og kan bruges af kørestolsbrugere.
 • Hvordan bruger jeg min Knuthenborg Rabatkode online?

  Her er den detaljerede instruktion til brug af dit Knuthenborg Rabatkoder: Log ind eller registrer en konto på knuthenborg.dk. Denne proces på knuthenborg.dk kan kræve, at du udfylder nogle vigtige personlige oplysninger som dine kontaktoplysninger og leveringsadresse. Der vises også et input til dig-boks under din Knuthenborg indkøbskurv, hvilket er stedet for dig at indtaste din Knuthenborg Kampagnekode. Når du er færdig med at indtaste, skal du ikke glemme at klikke på "Anvend" for at sikre dig, at koden er indløst!
 • Er der salgshændelser på Knuthenborg?

  Ja. Knuthenborg tilbyder eksklusive tilbud på bestemte specielle tidspunkter. Derfor gives Knuthenborg rabatkoder i bestemte dage i en begrænset periode på knuthenborg.dk. Du er nødt til at udnytte den afgørende dag for at få deres salgsprodukter af Knuthenborg for at få nogle fordele på knuthenborg.dk.
 • Er der rabat på min første ordre på Knuthenborg?

  Jo da. Årsagen til den første ordre, der blev forkyndt, er, at Knuthenborg ønsker at give flere Knuthenborg rabatkoder til sine kunder, især for de nye kunder, der prøver at foretage nogle indkøb i butikken. Derfor er der ingen tvivl om, at dette er en stor chance for Knuthenborg for dig at få besparelser på knuthenborg.dk.

Lignende onlinebutikker med rabatkoder

Måske er du interesseret