Hjem Alle kategorier Kongernes Rabatkode og tilbud

Kongernes Rabatkode og tilbud September 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Kongernes blev sidst opdateret den . Gå til kongernes.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 3
 • Rabatkoder 0
 • Kampagner 3

Kongernes almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min Kongernes Rabatkode online?

  For at anvende din Kongernes Kampagnekode skal du først tilføje noget, du kan lide, i indkøbskurven. Når købet er gennemført, skal du gå ind på betalingssiden, hvor kongernes.dk kræver, at du udfylder nogle relevante personlige oplysninger såsom leveringsadresse og e-mail. Når alle ovenstående trin er gennemført på kongernes.dk, vil du se et indtastningsfelt for promokode på den samme side, bare udfyld dit eget Kongernes Rabatkoder og klik på Apply for at gennemføre!

 • Er der salgshændelser på Kongernes?

  Ja. På det rigtige websted for Kongernes kan du finde ud af, at deres nogle varer understøttes med specielle kuponkoder på Kongernes, og du kan købe deres specialvarer til en lavere pris på Kongernes. For eksempel er prisen på nogle af deres varer fra Kongernes undertiden meget lav. Disse produktrabatter på Kongernes er dog altid kortvarige hos kongernes.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Kongernes?

  Måske er det første gang du kigger på dets websted og derefter vælger at placere din første ordre på Kongernes. Bare rolig: Registrer dig først til Kongernes e-mail, så du kan få uventede kuponkoder på Kongernes ved din første ordre for at hjælpe dig med at spare penge. Og så kan du også få flere oplysninger om rabatter og tilbud på Kongernes i din e-mail-adresse på kongernes.dk.