Hjem Alle kategorier Lalandia Rabatkoder

Lalandia Rabatkoder September 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Lalandia blev sidst opdateret den . Gå til lalandia.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 10
 • Rabatkoder 1
 • Kampagner 9

Lalandia almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min Lalandia Rabatkoder online?

  For at bruge Lalandia Rabatkoder skal du først sætte varerne i Lalandia indkøbskurv og fortsætte til næste trin - checkout. Når du har logget ind eller oprettet en ny konto på lalandia.dk, kan du finde et felt med navnet "Lalandia Tilbud" eller noget der er relateret til det på den samme webside. Det er her, dit Lalandia Rabatter skal udfyldes. Hvis der til sidst er en "Anvend" - stykke ved siden af feltet på Lalandia -kassesiden, skal du huske at klikke på den!

 • Er der salgshændelser på Lalandia?

  Ja. Lalandia tilbyder eksklusive tilbud på bestemte specielle tidspunkter. Derfor gives Lalandia rabatkoder i bestemte dage i en begrænset periode på lalandia.dk. Du er nødt til at udnytte den afgørende dag for at få deres salgsprodukter af Lalandia for at få nogle fordele på lalandia.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Lalandia?

  Jo da. Årsagen til den første ordre, der blev forkyndt, er, at Lalandia ønsker at give flere Lalandia rabatkoder til sine kunder, især for de nye kunder, der prøver at foretage nogle indkøb i butikken. Derfor er der ingen tvivl om, at dette er en stor chance for Lalandia for dig at få besparelser på lalandia.dk.

Vælg en Lalandia rabatkode her på siden

Køb en gavekort til Lalandia og forkæle din familie eller en person, du elsker med et kupon til en dejlig ferie. En gavekort til Lalandia svarer til store dage for hele familien, med masser af sjov og tid sammen. Den perfekte julegave eller en vidunderlig overraskelse året rundt.
TEAM BUILDING
Lalandia i Rødby tilbyder teambygning med mange forskellige aktiviteter og udfordringer for hele arbejdsstyrken.
Prøv f.eks. Vores populære 'Lalandiade', hvor deltagerne konkurrerer mod hinanden i krævende, udfordrende og sjove samarbejds- og koordineringsøvelser. Der er mange muligheder for at afslutte dagen med middag og fest, og vi tilbyder indkvartering i store rummelige feriehuse.
RESIDENTIELLE KURSER
Vores smukke kursus- og mødelokaler med fantastisk udsigt over dykken og Østersøen er velegnet til både små og store virksomheder og virksomheder. Naturligvis tager vi os af alle de praktiske funktioner og tilbyder også indkvartering.