Hjem Alle kategorier Lampemania Rabatkode og 70% Rabat

Lampemania Rabatkode og 70% Rabat August 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Lampemania blev sidst opdateret den . Gå til lampemania.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 9
 • Rabatkoder 0
 • Kampagner 9

Lampemania almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Kan jeg få gratis fragt hos Lampemania?

  Ja. Lampemania tilbyder gratis levering på hjemmesiden for visse ordrer. Når din ordre overstiger 800,00 DKK, er dine forsendelsesomkostninger gratis. Dine varer leveres til din hoveddør inden for 2-4 arbejdsdage efter overførsel til PostNord. Desuden modtager du automatisk et link fra dem, hvor du kan spore forsendelsen, så du altid er informeret om status for din ordre.

 • Hvilke betalingsmetoder accepterer Lampemania?

  Du kan vælge mellem betalingskort og PayPal som betalingsmetode ved køb af indendørs belysning, udendørs belysning og alle andre produkter, der sælges af Lampemania. Du kan vælge den type betalingskort eller PayPal, der passer bedst til dine personlige forhold. Du foretager din betaling kontantløst via onlinebetalingssystemet. Alternativt kan du vælge at betale ved levering. Ved kontant betaling eller efterkrav skal du betale for varerne, når du modtager dem.

 • Tilbyder Lampemania gavekort?

  Ja. Lampemania tilbyder ikke kun gavekort, men giver dig også mulighed for at personliggøre dit gavekort. Du kan frit vælge den pålydende værdi af dit gavekort, f.eks. 300 kr., 600 kr. osv. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde modtagerens e-mailadresse, så sendes dit gavekort til den person, du ønsker at give det til, via e-mail. Modtageren kan derefter vælge det belysningsprodukt, han/hun ønsker, på webstedet.

 • Har Lampemania en garanti?

  Ja. Ud over standardgarantien på 2 år tilbyder Lampemania også en ekstra garanti på 1-3 år på udvalgte produkter. Du kan finde oplysninger om garantien på deres specifikke produktsider. Hvis du har købt et produkt med den ekstra garanti, som de har angivet, har du ret til en længere garanti. Dit produkt skal være inden for garantiperioden eller inden for garantiperioden for den supplerende garanti og være berettiget, så kan du nyde godt af garantien.

 • Hvordan bruger jeg min Lampemania Rabatkode online?

  For at bruge Lampemania Rabatkode skal du først sætte varerne i Lampemania indkøbskurv og fortsætte til næste trin - checkout. Når du har logget ind eller oprettet en ny konto på lampemania.dk, kan du finde et felt med navnet "Lampemania Rabatkoder" eller noget der er relateret til det på den samme webside. Det er her, dit Lampemania Kampagnekode skal udfyldes. Hvis der til sidst er en "Anvend" - stykke ved siden af feltet på Lampemania -kassesiden, skal du huske at klikke på den!

 • Er der salgshændelser på Lampemania?

  Ja. Lampemania leverer eksklusive kampagnekoder til nogle specielle tider. Så på nogle specielle dage vil salget af Lampemania blive leveret i en begrænset periode på lampemania.dk. Du er nødt til at udnytte de specielle dage for at få deres salgsprodukter til at få nogle rabatkoder for Lampemania.

 • Er der rabat på min første ordre på Lampemania?

  Jo da. Årsagen til den første ordre, der blev forkyndt, er, at Lampemania ønsker at give flere Lampemania rabatkoder til sine kunder, især for de nye kunder, der prøver at foretage nogle indkøb i butikken. Derfor er der ingen tvivl om, at dette er en stor chance for Lampemania for dig at få besparelser på lampemania.dk.