Hjem Alle Butikker Landsholdsshoppen

Landsholdsshoppen Rabatkode og 50% Rabat December 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Landsholdsshoppen blev sidst opdateret den 02 December,2022. Gå til landsholdsshoppen.dk for flere rabatter og kampagner.

Landsholdsshoppen fungerer som en fantastisk destination for produkter af høj kvalitet fra et bredt spektrum af populære mærker rundt om i verden. Hvis du gerne vil købe de bedste varer til den bedste pris, skal du aldrig glemme at gennemse vores håndplukkede Landsholdsshoppen Rabatkode og tilbud. På bedstrabatkoder.dk kan du få fri adgang til hundredvis af gyldige Landsholdsshoppen Rabatkoder og tilbud, så placer din ordre i December 2022 for at spare op til 50%.

Mere
 • Alle (9)
 • Rabatkoder (1)
 • Kampagner (8)
 • Gratis fragt (1)
 • Cyber Monday

Landsholdsshoppen almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Tilbyder Landsholdsshoppen gratis fragt?

  Ja. Du får gratis levering, hvis den samlede værdi af dine køb i Landsholdsshoppen overstiger 400 DKK. Hvis du køber en vare for under 400 DKK, skal du betale et forsendelsesgebyr på 40 DKK. Din pakke sendes med GLS, og du modtager en sms og en e-mail fra dem, når pakken er blevet sendt. Du vil modtage din ordre inden for 1-3 arbejdsdage efter at du har afgivet din ordre. Bemærk venligst, at leveringstiden for printordrer er højst 6 arbejdsdage.
 • Hvordan betaler jeg hos Landsholdsshoppen?

  Du kan bruge dit kreditkort, betalingskort, PayPal og MobilePay til at betale for de produkter, du køber, og de tjenester, du nyder i Landsholdsshoppen. Hvis du vælger at betale med kredit- eller betalingskort, kan du vælge mellem følgende korttyper: Visa, MasterCard, Dankort, Visa electron og Maestro.Eventuelle ekstra gebyrer for forsendelse osv. vil blive beregnet først, inden du er klar til at betale.
 • Har Landsholdsshoppen prismatch?

  Ja, men Landsholdsshoppen matcher kun deres egne priser. Hvis du inden for 24 timer efter din bestilling finder ud af, at de har nedsat prisen på den vare, du har bestilt, på grund af en kampagne, kan du bede dem om at refundere forskellen. I dette tilfælde skal du kontakte deres kundeservice med det samme og oplyse dem om dit ordrenummer.
 • Hvad er tilbagebetalingspolitikken hos Landsholdsshoppen?

  Når din anmodning om tilbagebetaling er registreret i systemet, vil Landsholdsshoppen behandle den og tilbagebetale dine penge så hurtigt som muligt. Normalt tager det 3-5 arbejdsdage fra det tidspunkt, hvor din anmodning om tilbagebetaling er modtaget, at foretage en tilbagebetaling. I travle perioder kan det dog tage længere tid at få refunderet pengene - i sjældne tilfælde op til 14 dage. Bemærk venligst, at for betalinger foretaget via PayPal er behandlingstiden for tilbagebetaling 30 dage.
 • Hvordan bruger jeg min Landsholdsshoppen Rabatkode online?

  Her er den detaljerede instruktion til brug af dit Landsholdsshoppen Rabatkoder: Log ind eller registrer en konto på landsholdsshoppen.dk. Denne proces på landsholdsshoppen.dk kan kræve, at du udfylder nogle vigtige personlige oplysninger som dine kontaktoplysninger og leveringsadresse. Der vises også et input til dig-boks under din Landsholdsshoppen indkøbskurv, hvilket er stedet for dig at indtaste din Landsholdsshoppen Kampagnekode. Når du er færdig med at indtaste, skal du ikke glemme at klikke på "Anvend" for at sikre dig, at koden er indløst!
 • Er der salgshændelser på Landsholdsshoppen?

  Ja. Landsholdsshoppen tilbyder eksklusive tilbud på bestemte specielle tidspunkter. Derfor gives Landsholdsshoppen rabatkoder i bestemte dage i en begrænset periode på landsholdsshoppen.dk. Du er nødt til at udnytte den afgørende dag for at få deres salgsprodukter af Landsholdsshoppen for at få nogle fordele på landsholdsshoppen.dk.
 • Er der rabat på min første ordre på Landsholdsshoppen?

  Jo da. Årsagen til den første ordre, der blev forkyndt, er, at Landsholdsshoppen ønsker at give flere Landsholdsshoppen rabatkoder til sine kunder, især for de nye kunder, der prøver at foretage nogle indkøb i butikken. Derfor er der ingen tvivl om, at dette er en stor chance for Landsholdsshoppen for dig at få besparelser på landsholdsshoppen.dk.

Lignende onlinebutikker med rabatkoder

 • Eton Shirts

  FLASH - Spar op til 50% på UDSALGSVARER + Fri fragtSkjorter, tørklæder, slipse, caps m.m

  Gyldig indtil 10-06-23 Alle Eton Shirts Kuponer
  Vis Rabat
  TILBUD
 • MrBeef

  Hakket Oksekød 10-12% Kun 75,- Pr. KG Dansk Topkvalitet

  Gyldig indtil 02-12-22 Alle MrBeef Kuponer
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Babycircle

  Spar helt op til 70% lige nu hos Baby Circle i forbindelse med Black Friday

  Gyldig indtil 15-06-23 Alle Babycircle Kuponer
  Vis Kode
  KODE
 • Fitnessnord

  Op til 71% reduktion på black week tilbud produkter

  Gyldig indtil 03-12-22 Alle Fitnessnord Kuponer
  Vis Rabat
  TILBUD
 • Frisørlageret

  Eksklusiv -10% Rabatkode til Caroline Winters gælder alle ordrer

  Gyldig indtil 24-06-23 Alle Frisørlageret Kuponer
  Vis Kode
  KODE
 • Tivoli Friheden

  Abonner på Tivoli Friheden nyhedsbrev og få 10% besparelse på dine produkter

  Gyldig indtil 31-12-22 Alle Tivoli Friheden Kuponer
  Vis Rabat
  TILBUD

Måske er du interesseret