Hjem Alle kategorier Little Hugs Rabatkode og 20% Rabat

Little Hugs Rabatkode og 20% Rabat August 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Little Hugs blev sidst opdateret den . Gå til littlehugs.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 9
 • Rabatkoder 0
 • Kampagner 9

Little Hugs almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Tilbyder Little Hugs gratis fragt?

  Ja, Little Hugs tilbyder gratis levering på alle ordrer over 699 DKK. Little Hugs bestræber sig altid på hurtig levering, men de har forskellige leveringstider for forskellige produkter. Nogle af deres produkter er håndlavede og fremstilles kun på bestilling. Det betyder, at leveringstiden kan være længere end forventet.

 • Hvad er fordelene ved at abonnere på nyhedsbrevet af Little Hugs?

  Hvis du vælger at tilmelde dig nyhedsbrevet af Little Hugs, er du berettiget til at deltage i konkurrencen! Dette giver dig chancen for at vinde et rutsjebanesæt i en hvilken som helst farve! Desuden vil du som abonnent uden tvivl være den første til at få kendskab til alle deres tilbud og rabatter.

 • Hvordan betaler jeg hos Little Hugs?

  Little Hugs accepterer følgende betalingsmetoder: kreditkort og Mobilepay Online, mens de korttyper, der accepteres af Little Hugs, er: Visa Electron, Visa / Dankort, Dankort og MasterCard. Når du betaler med dit betalingskort Visa Electron og Mastercard Debit, forbliver betalingen desuden på din konto i henhold til betingelserne for dit kort.

 • Sælger Little Hugs gavekort?

  Ja. Hvis du stadig synes, at det er svært at vælge en gave til dine kære, kan et gavekort fra Little Hugs vende op og ned på dine opfattelser! Du kan få gavekort i forskellige værdier, f.eks. 100 kr., 250 kr., 500 kr., 600 kr., 750 kr., 850 kr., 1750 kr., 2000 kr. og så videre. I virkeligheden giver du kun mulighed for at vælge en gave, og det er modtageren af gavekortet, der vælger gaven!

 • Hvordan bruger jeg min Little Hugs Rabatkode online?

  For at anvende din Little Hugs Kampagnekode skal du først tilføje noget, du kan lide, i indkøbskurven. Når købet er gennemført, skal du gå ind på betalingssiden, hvor littlehugs.dk kræver, at du udfylder nogle relevante personlige oplysninger såsom leveringsadresse og e-mail. Når alle ovenstående trin er gennemført på littlehugs.dk, vil du se et indtastningsfelt for promokode på den samme side, bare udfyld dit eget Little Hugs Rabatkoder og klik på Apply for at gennemføre!

 • Er der salgshændelser på Little Hugs?

  Ja. Nogle gode varer fra Little Hugs kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer undertiden til en lav pris på grund af Little Hugs rabatkoder. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få deres nedsatte produkter fra Little Hugs på littlehugs.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Little Hugs?

  Måske er det første gang du kigger på dets websted og derefter vælger at placere din første ordre på Little Hugs. Bare rolig: Registrer dig først til Little Hugs e-mail, så du kan få uventede kuponkoder på Little Hugs ved din første ordre for at hjælpe dig med at spare penge. Og så kan du også få flere oplysninger om rabatter og tilbud på Little Hugs i din e-mail-adresse på littlehugs.dk.