Hjem Alle kategorier Magasin Rabatkoder og tilbud

Magasin Rabatkoder og tilbud Januar 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Magasin blev sidst opdateret den . Gå til magasin.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 20
 • Rabatkoder 6
 • Kampagner 14

Magasin almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min Magasin Rabatkoder online?

  Magasin Rabatkoder kan tilbyde dig en ekstra rabat på din shopping, her for at kontrollere, hvordan du indløser den: Kopier først din Magasin Tilbud og begynd at shoppe på hjemmesiden som normalt. Når du er færdig med at shoppe og går ind i kassen, skal du scanne efter kampagnekodefeltet og indsætte det Magasin Rabatter, du har kopieret før. Husk at bekræfte, om den samlede pris for din Magasin ordre er blevet ændret inden den endelige betaling.

 • Er der salgshændelser på Magasin?

  Ja. Nogle gode varer fra Magasin kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer undertiden til en lav pris på grund af Magasin rabatkoder. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få deres nedsatte produkter fra Magasin på magasin.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Magasin?

  Bestemt er svaret på din usikre anmodning om Magasin ja. Mens du handler på Magasin, tilbydes der muligvis rabatkoder Magasin til dig uden krav. Og du kan nyde den spændende fordel ved Magasin gratis, så længe du gerne vil placere din første ordre på magasin.dk.

Vælg en Magasin rabatkode her på siden

Gavekortet gælder i 5 år og kan bruges i alle Magasins forretninger samt på Magasin.dk. Gavekortet bliver sendt fysisk med posten og kan ikke printes elektronisk. Alle Magasingavekort kan indløses til kontanter, mod et gebyr på DKK 100.00.
På Magasin Onlineshop tager vi kun imod ordrer på gavekort op til et samlet beløb på 3.000,00 Alle bestillinger over dette beløb kan foretages via vores fysiske forretninger.
Tjek saldo
Har du et Magasin gavekort kan du altid tjekke din saldo online. Husk du skal være logget ind for at få adgang. Klik her