Hjem Alle kategorier Magasin Rabatkoder og tilbud

Magasin Rabatkoder og tilbud September 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Magasin blev sidst opdateret den . Gå til magasin.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 27
 • Rabatkoder 14
 • Kampagner 13

Magasin almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Hvordan bruger jeg min Magasin Rabatkoder online?

  For at anvende din Magasin Rabatter skal du først tilføje noget, du kan lide, i indkøbskurven. Når købet er gennemført, skal du gå ind på betalingssiden, hvor magasin.dk kræver, at du udfylder nogle relevante personlige oplysninger såsom leveringsadresse og e-mail. Når alle ovenstående trin er gennemført på magasin.dk, vil du se et indtastningsfelt for promokode på den samme side, bare udfyld dit eget Magasin Tilbud og klik på Apply for at gennemføre!

 • Er der salgshændelser på Magasin?

  Ja. Nogle gode varer fra Magasin kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer af Magasin undertiden til lave priser, og dermed kan du spare meget på magasin.dk. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få eksklusive Magasin rabatkoder.

 • Er der rabat på min første ordre på Magasin?

  Jo da. Årsagen til den første ordre, der blev forkyndt, er, at Magasin ønsker at give flere Magasin rabatkoder til sine kunder, især for de nye kunder, der prøver at foretage nogle indkøb i butikken. Derfor er der ingen tvivl om, at dette er en stor chance for Magasin for dig at få besparelser på magasin.dk.

Vælg en Magasin rabatkode her på siden

Gavekortet gælder i 5 år og kan bruges i alle Magasins forretninger samt på Magasin.dk. Gavekortet bliver sendt fysisk med posten og kan ikke printes elektronisk. Alle Magasingavekort kan indløses til kontanter, mod et gebyr på DKK 100.00.
På Magasin Onlineshop tager vi kun imod ordrer på gavekort op til et samlet beløb på 3.000,00 Alle bestillinger over dette beløb kan foretages via vores fysiske forretninger.
Tjek saldo
Har du et Magasin gavekort kan du altid tjekke din saldo online. Husk du skal være logget ind for at få adgang. Klik her