Hjem Alle kategorier Matas Rabatkoder

Matas Rabatkoder September 2021

Aktive rabatkoder og tilbud for Matas blev sidst opdateret den . Gå til matas.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 14
 • Rabatkoder 2
 • Kampagner 12

Matas almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Tilbyder Matas rabat på produkter?

  Club Matas fylder ti år, og de vil gerne fejre med dig - som en tak for at have været en del af Danmarks smukkeste samfund i ti år! Ved den lejlighed har de sørget for, at du kan vinde mange flotte præmier - du skal deltage i spillet nedenfor og krydse fingrene for at få tre i træk. Konkurrencen er gyldig fra 9-23. September 2020 - og du kan spille om nye præmier hver dag i perioden. Så der er masser af chancer for at vinde nogle af de vigtige tip.

 • Hvilke betalingsmetoder accepterer Matas ?

  Kreditkort Som en global betalingsløsning er kreditkort den mest almindelige måde for kunder på Matas at betale online. Detailhandlere kan nå et internationalt kreditkortmarked ved at integrere en betalingsportal i deres forretning. Kreditkortbrugere kommer hovedsageligt fra Nordamerika og Europa efterfulgt af Asien og Stillehavet. Mobilbetalinger er en populær betalingsmetode i lande med lav kreditkort- og bankindtrængning og tilbyder en hurtig løsning, som kunderne kan købe på e-handelswebsteder. Bankoverførsler Kunder, der har tilmeldt sig en internetbankfacilitet, kan foretage en bankoverførsel for at betale for onlinekøb. En bankoverførsel sikrer kunder, at deres midler bruges sikkert. Hver transaktion skal godkendes og først godkendes af kundens internetbankoplysninger, før et køb foretages.

 • Hvordan finder jeg Matas s pointhop?

  Matas de har ikke ændret den måde, du vælger point på. Her er det stadig 1 point pr. DKK 10, og du tjener stadig point, når du handler i deres fysiske butikker og hos dem. De spørgsmål, du har tilbage på din profil, forsvinder ikke. En anden af ​​de ændringer, der allerede har fundet sted, er at du kan bruge point som betaling, begge i deres. Det giver et meget mere omfattende valg, og de håber, at du som kunde derved oplever at have flere muligheder.

 • Hvad er Matas udvekslingspolitik?

  Matas har ikke deres retur- og refusionspolitik navngivet som sådan, men det kaldes i stedet en blyantgaranti. Den specificerer de nøjagtige vilkår, hvor udveksling og refusion behandles: Kunder har op til 30 dage til at anmode om refusion Anmod om en RMA (Return Merchandise Authorization) Serienummeret på der skal først bekræftes Femtreds Tre betaler for enhver involveret forsendelse (med undtagelser) Hvis kundernes Visa-, MasterCard- eller American Express-kredit- / betalingskort krediteres. Mens referencepolitikken på 30 dage er tilgængelig på siden med blyantprodukter, placeres siden "de garanterer" i sidefoden, men kun tilgængelig, hvis brugeren først klikker på linket til det juridiske navn.

 • Hvordan bruger jeg min Matas Rabatkoder online?

  For at anvende din Matas Rabatter skal du først tilføje noget, du kan lide, i indkøbskurven. Når købet er gennemført, skal du gå ind på betalingssiden, hvor matas.dk kræver, at du udfylder nogle relevante personlige oplysninger såsom leveringsadresse og e-mail. Når alle ovenstående trin er gennemført på matas.dk, vil du se et indtastningsfelt for promokode på den samme side, bare udfyld dit eget Matas Tilbud og klik på Apply for at gennemføre!

 • Er der salgshændelser på Matas?

  Ja. Matas tilbyder eksklusive tilbud på bestemte specielle tidspunkter. Derfor gives Matas rabatkoder i bestemte dage i en begrænset periode på matas.dk. Du er nødt til at udnytte den afgørende dag for at få deres salgsprodukter af Matas for at få nogle fordele på matas.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Matas?

  Måske er det første gang du kigger på dets websted og derefter vælger at placere din første ordre på Matas. Bare rolig: Registrer dig først til Matas e-mail, så du kan få uventede kuponkoder på Matas ved din første ordre for at hjælpe dig med at spare penge. Og så kan du også få flere oplysninger om rabatter og tilbud på Matas i din e-mail-adresse på matas.dk.