Hjem Alle kategorier Matas Rabatkoder

Matas Rabatkoder Januar 2022

Aktive rabatkoder og tilbud for Matas blev sidst opdateret den . Gå til matas.dk for flere rabatter og kampagner.

 • Alle 15
 • Rabatkoder 1
 • Kampagner 14

Matas almindelige spørgsmål, du kan støde på, når du handler

 • Tilbyder Matas rabat på produkter?

  Club Matas fylder ti år, og de vil gerne fejre med dig - som en tak for at have været en del af Danmarks smukkeste samfund i ti år! Ved den lejlighed har de sørget for, at du kan vinde mange flotte præmier - du skal deltage i spillet nedenfor og krydse fingrene for at få tre i træk. Konkurrencen er gyldig fra 9-23. September 2020 - og du kan spille om nye præmier hver dag i perioden. Så der er masser af chancer for at vinde nogle af de vigtige tip.

 • Hvilke betalingsmetoder accepterer Matas ?

  Kreditkort Som en global betalingsløsning er kreditkort den mest almindelige måde for kunder på Matas at betale online. Detailhandlere kan nå et internationalt kreditkortmarked ved at integrere en betalingsportal i deres forretning. Kreditkortbrugere kommer hovedsageligt fra Nordamerika og Europa efterfulgt af Asien og Stillehavet. Mobilbetalinger er en populær betalingsmetode i lande med lav kreditkort- og bankindtrængning og tilbyder en hurtig løsning, som kunderne kan købe på e-handelswebsteder. Bankoverførsler Kunder, der har tilmeldt sig en internetbankfacilitet, kan foretage en bankoverførsel for at betale for onlinekøb. En bankoverførsel sikrer kunder, at deres midler bruges sikkert. Hver transaktion skal godkendes og først godkendes af kundens internetbankoplysninger, før et køb foretages.

 • Hvordan finder jeg Matas s pointhop?

  Matas de har ikke ændret den måde, du vælger point på. Her er det stadig 1 point pr. DKK 10, og du tjener stadig point, når du handler i deres fysiske butikker og hos dem. De spørgsmål, du har tilbage på din profil, forsvinder ikke. En anden af ​​de ændringer, der allerede har fundet sted, er at du kan bruge point som betaling, begge i deres. Det giver et meget mere omfattende valg, og de håber, at du som kunde derved oplever at have flere muligheder.

 • Hvad er Matas udvekslingspolitik?

  Matas har ikke deres retur- og refusionspolitik navngivet som sådan, men det kaldes i stedet en blyantgaranti. Den specificerer de nøjagtige vilkår, hvor udveksling og refusion behandles: Kunder har op til 30 dage til at anmode om refusion Anmod om en RMA (Return Merchandise Authorization) Serienummeret på der skal først bekræftes Femtreds Tre betaler for enhver involveret forsendelse (med undtagelser) Hvis kundernes Visa-, MasterCard- eller American Express-kredit- / betalingskort krediteres. Mens referencepolitikken på 30 dage er tilgængelig på siden med blyantprodukter, placeres siden "de garanterer" i sidefoden, men kun tilgængelig, hvis brugeren først klikker på linket til det juridiske navn.

 • Hvordan bruger jeg min Matas Rabatkoder online?

  For at anvende din Matas Rabatter skal du først tilføje noget, du kan lide, i indkøbskurven. Når købet er gennemført, skal du gå ind på betalingssiden, hvor matas.dk kræver, at du udfylder nogle relevante personlige oplysninger såsom leveringsadresse og e-mail. Når alle ovenstående trin er gennemført på matas.dk, vil du se et indtastningsfelt for promokode på den samme side, bare udfyld dit eget Matas Tilbud og klik på Apply for at gennemføre!

 • Er der salgshændelser på Matas?

  Ja. Nogle gode varer fra Matas kan også diskonteres. For eksempel sælges deres varer undertiden til en lav pris på grund af Matas rabatkoder. På nogle specielle dage har du også mulighed for at få deres nedsatte produkter fra Matas på matas.dk.

 • Er der rabat på min første ordre på Matas?

  Jo da. Årsagen til den første ordre, der blev forkyndt, er, at Matas ønsker at give flere Matas rabatkoder til sine kunder, især for de nye kunder, der prøver at foretage nogle indkøb i butikken. Derfor er der ingen tvivl om, at dette er en stor chance for Matas for dig at få besparelser på matas.dk.